Skocz do zawartości

smieszny.. ban :P

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Wytłumaczysz wytłumaczysz. Niektórzy klienci na szczęście nie mają innego wyjścia jak przyjmować niektóre rzeczy do wiadomości :D

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Ja mam jeszcze śmieszniejszy ban. Nie tylko strona główna jest wyindeksowana (jeszcze kilka dni temu miała PR=2) ale na jednej z podstron zauważyłem że część tekstu jest zaindeksowana w kratkę - jedna linijka jest zaindeksowana, następnej nie ma w indeksie, następne dwie są zaindeksowane itd. Jak szukam część zdania w G. to nie mogę znaleźć mojej strony w wynikach a ja dam cudzysłów to się znajduje. Oczywiście fakt wyindeksowania strony głównej jest całkowitym przypadkiem (coś tam się zacięło robotowi) i nie ma nic wspólnego z faktem że na stronie głównej jest reklama wyglądająca na kontekstową (na podstronach brak). Ktoś kto będzie twierdził inaczej zasługuje na wyrzucenia posta do kosza albo i całkiem z forum za szerzenie herezji. ;)

Webmaster Guidelines

.......

Quality guidelines - specific guidelines

...

If your site participates in an affiliate programme, make sure that your site adds value. Provide unique and relevant content that gives users a reason to visit your site first.

Powyższej zasady z Webmaster Guidelines Google oczywiście nie należy traktować poważnie.

Nigdy nie złożyłem kompa. Nigdy nie napisałem ani linijki kodu w C,C++, Pascalu, Visual Basicu...Nigdy nie zrobiłem poprawnej stronki w HTMLu.
Pomimo tego mam dobre samopoczucie i jestem z siebie dumny ;) Tylko tutaj tak tanio papier ksero

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności