Skocz do zawartości

99 wejść na strone główną z onetu i koniec

billy235

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

według moich statystyk moja strona gry flash 99 wejść z wyszukiwarki onetu.

Po takiej liczbie wszystko stanęło i strona nie pokazuje sie w wynikach wyszukiwania.

Według mnie to klasyczna sytuacja złamałem regulamin i zostałem zabanowany. Tylko że nie zrobiłem nic nie zgodnego z regulaminem.

Jest tylko taka jedna rzecz którą podejrzewam otóż do swojego serwisu dołączyłem strony z treścią z programu partnerskiego. (onet nie indeksuje stron z przewagą takich treści) ale ten program partnerski jest jedynie dodatkiem ponieważ całość mojego serwisu zajmuje się grami flash online i filmikami flash.

Moje pytanie do Was jest następujące czy moje przypuszczenia z programem partnerskim są słuszne??

Czy to może coś innego zaważyło na ich decyzji??

Co mam w związku z tą sytuacją zrobić ??

hehe bardzo fajna odpowiedź

No ale jednak (nie wiem ile aktualnie ale) gdzieś tak rok temu to onet miał około 20% udziału we wszystkich wyszukaniach w Polsce. To spora liczba i szkoda tak po prostu oddać dodatkowych być może nawet pięćdziesiąt wejść dziennie.

"Kupić boksy"

tylko nie wiem czy to sie opłaci bo moja strona nie wygeneruje mi takich zysków żeby sie to zwracało.

A wykupione boksy wrócą mój serwis na długo i dadzą mu dobra pozycję na długo czy tylko na czas ich emisji??

Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi

nie raz faktycznie warto pozycjonowac w onecie. Wykup boks na jakies 2, 3 niszowe frazy , być może to pomo

Niszowe czyli takie które są bardzo rzadko albo prawie w ogóle nie wpisywane w wyszukiwarkach??

Czyli że to ogólnie powinno pomóc temu że będzie istniał pod innymi słowami i frazami kluczowymi w tej wyszukiwarce przez czas w jakim moje boksy reklamowe będą emitowane??

Zupełnie nie wiem jak to się stało ale przed chwila zobaczyłem ze moja strona w wyszukiwarce onet pod fraza gry flash wyświetla się na 2 miejscu.

jestem bardzo zaskoczony gdyż jeszcze dzisiaj z rana tak właśnie było jak pisałem a teraz juz są wejścia.

Ciekawe jak to sie stało może ktoś z onetu przeczytał tego posta:)

Wcale nie kupiłem żadnego boksu reklamowego a tu takie zaskoczenia.

Niestety rozsądek mówi mi ze ta sytuacja to długo sie nie utrzyma, ale cóż chociaż w wynika będę mam nadzieje.

Pozdrawiam i dzięki za wszystko.

może onet na niektóre frazy jest bezwartościowy ale takie jak gry, opisy, sport (frazy związane ze sportem) i różne kobiece jak kosmetyki czy bielizna może na nie być duża ilość wejść z katalogu i szukarki

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności