Skocz do zawartości

99 wejść na strone główną z onetu i koniec

billy235

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie :) Chyba dwa dni i trafiasz do maszyny losującej strony do dodania.

Kiedyś będą relacje w TV tak w totolotku: "Uruchamiamy maszynę losującą strony do dodania. Maszyna jest pusta, wpuszczamy URLe. Wylosowane strony to:...."

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Onet to faktycznie loteria. Moj serwis byl na pierwszym miejscu na kilka najbardziej pasujacych fraz. Teraz go w ogole nie ma w top100 nawet na jego tytul (nazwe). Chyba jest to jakis ban, bo pozostaly tylko subdomeny w indeksie. Nie wiem tylko za co, bo strona nie byla pozycjonowana ostatnio, chyba ze zalapaly sie jakies stare wpisy z katalogow, ktorych onet nie lubi. Najlepsze jest to, ze strona ma 5 gwiazdek w ich katalogu i nadal tam figuruje, no i faktycznie jest wartosciowa na te frazy. W wynikach sa same smieci, praktycznie bezwartosciowe.... W tym miesiacu zanotowalem juz 50% spadek z 3000 wejsc na 1500, a w nastepnym miesiacu jak tak dalej pojdzie bedzie to 90% spadek. Fakt, ze jest to ok.5% wszystkich wejsc, no ale to dziwna zagrywka. Moze onet monitoruje, ktore strony sa czesto 'klikane' z ich szukajki, banuje je i czeka az ktos wykupi boxa :/

ps. bana to raczej nie ma, bo pod site jest 4000 wynikow, ale praktycznie same wyniki z forum, tak jakby kilkadziesiat tysiecy zaindeksowanych stron wylecialo....moze im sie cos popsulo :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności