Skocz do zawartości

Automatyczna zamiana linkami

Piotr-crea

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!

Prosze sobie sciagnac automatyczny skrypt zamiany linkami:

https://www.creakaz.com/link/zamiana.zip

Mozecie zobaczyc jak chodzi tutaj:

https://www.creakaz.com/link/

Jest bardzo latwy w obsludze, nie trzeba bazy danych, linki zapisywane w .txt

Wystarczy wejsc do admin.php i robot sam sprawdza czy link dalej stoi na stronach partnera, jezeli nie, zmazuje.

Dobrego Nowego Roku!

Piotrek

Zamien sie automatycznie linkiem! Auto link Demo

Oszczedzisz czasu, popatrz na stronke hotel Paris i rachat de credit

to chyba powinno isc do dzialu narzedzia.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• 4 tygodnie później...
narzędzie super tylko te polskie litery :( ale mam nadzieje ze sie uda to naprawic :)chyba autora trzeba bedzie wesprzec jakims piwkiem :) jak ja dlugo szukalem czegos podobnego ;)

Czesc!

Czemu... polskie znaki nie chodza?

;)

Wloch, prawdopodobnie trzeba zedytowac header.php, zamienic ta linie:

<META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">

na

<META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2">

lub wyrzucic calkiem header tak jak zrobil Koniq!

Koniq, piwa nie trzeba lac, dzieki za propozycje, jedynie zadowolil by mnie link do moich stron... z gory dzieki!!!

Pozdrawiam

Piotrek

Czesc!

Jest angielska wersja... link exchange

Nie bierze pod uwage nofollow, trzeba tez pojsc sobie na stronke i popatrzec czy zaindexowana przez Googola lub czy jest jakas szansa aby byla wkrotce, i czy jest sens trzymac zamiane z tymi stronami...

po angielsku ciezko bedzie dac tak za hej! nikt linka nie zostawia... :P

Zreszta tam jest kilka slow do przetlumaczenia...

Czesc! :D;)

może trzeba by było pomyśleć nie linkować a-b - tylko a-b-c, czyli link do strony u ciebie, a link zwrotny na stronie c

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

może trzeba by było pomyśleć nie linkować a-b - tylko a-b-c, czyli link do strony u ciebie, a link zwrotny na stronie c

Czesc!

Jezeli chcesz...

Mozesz zedytowac settings.php, wystarczy zamienic URL twoich stron na odpowiedniej lini, powinno dzialac bo skrypt sprawdza czy jest link na danej stronie do twojej, czyli do tej ktora podasz, tylko musisz wytlumaczyc na twojej stronie zeby sie ludzie nie zdziwili ze linkuja do jakies innej strony, powinno byc zaakceptowane...

chyba ze beda z przyzwyczajenia kopiowali URL z okienka URL nawigatora a nie tam gdzie pisze jaki kod wpisac na strony, takze skrypt nie znajdzie linku bo go nie bedzie... dla tego trzeba wytlumaczyc o co chodzi. Nie wiem czy jestem jasny... ale chyba wszyscy powinni zrozumiec o co chodzi! ;)

Pozdrawiam, dobrego linkowania!!!

Piotrek

• 3 tygodnie później...

Czesc!

Jest co raz wiecej uczestnikow, tylko najlepiej pozniej ich szukac za pomoca Google: (popatrz tutaj)

i zamieniac sie z kazda strona zaindexowana przez roboty.

...i w miare mozliwosci prosze o zostawienie linka do moich stron na dole? :rotfl:

Pozdrawiam

Piotrek

• 3 tygodnie później...

Pozwala na wstawiania linków, ich edycje i usuwanie na swoich stronach w panelu administracyjnym.

Wymianę linkami z innymi użytkownikami narzędzia.

Automatyczne sprawdzanie co 24h, czy linki są na swoim miejscu.

Automatycznie sprawdza PR, site, BL Google | MSN | Yahoo, ostatnią kopie w Google, wiek domeny itp. wszystkie dane są odświeżane automatycznie co jakiś czas.

Narzędzie darmowe, autor nie pobiera prowizji w postaci zamieszczania linków itp.

Narzędzie z funkcjami, które wypisałem i o które pytaliście jest już od jakiegoś czasu pod linkiem w mojej stopce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności