Skocz do zawartości

ddr.pl - znacie ?

sadhana

Rekomendowane odpowiedzi

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

ja się pytam jak sprawdzić ze działa eaccelerator

poza tym - nie mam jeszcze tam hostingu - ten link na dole to dostalem od znajomego z rockopenair.art.pl - doladujgsm.hend.pl bo zawsze tam laduje telefon poza tym ten trejsrot pokazal na koncu 2 rozne ip wiec nie wiem o co chodzi

chodzi o to, że próbujesz zareklamować ten hosting, robisz to tak nieudolnie, że jest to na prawdę żenujące...

w ogóle się nie wysiliłeś...

jak sprawdzić, czy działa ten eaccelerator? bardzo ważny element hostingu to support, napisz, a za jednym dowiesz się co i jak, oraz sprawdzisz support..

Bawiłem się eakceletorem pod php 4.xxx i działał ok po skąpilowaniu skryptu przyśpieszał w zależności od tego co robił, od 50% do 200%, ale w paru przypadkach powodował generowanie błędnych wyników. I np pod ealekcatorem nie działał phpmyadmin :c]

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

chodzi o to, że próbujesz zareklamować ten hosting, robisz to tak nieudolnie, że jest to na prawdę żenujące...

w ogóle się nie wysiliłeś...

jak sprawdzić, czy działa ten eaccelerator? bardzo ważny element hostingu to support, napisz, a za jednym dowiesz się co i jak, oraz sprawdzisz support..

skoro twierdzisz ze reklamuje nieudolnie i ze wogole reklamuje to w takim razie:

Rewelacyjny hosting to ddr.pl. Polecam ze wzgledu na to ze znalazlem na ich stronie ze maja eAccelerator w systemie. No i poczta ma 50 MB. Jest tam htaccess, php.ini i wogole warto miec tam konto, bo serwer dziala tak dobrze ze nawet nie bedziesz musial pisac do suportu :)

sadhana - nei dziękuj

DDR Hosting linia profesjonalna od 199 zł netto rocznie, odnowienie domeny .pl - 79 zł netto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności