Skocz do zawartości

Katalog Kanał RSS

pgt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przedstawiam Wam mój kolejny katalog, ale nie zwykły katalog stron lecz dodatkowo Katalog Kanałów RSS

mini.jpg

Co nowego:

Możliwość dodania kanałów RSS, dzięki którym można zyskać 1 wpisem kilka linków do naszej strony. PRZYKŁAD

Jeśli nie masz kanałów RSS w swoim serwisie może także zgłosić swoją stronę WWW.

ładny wygląd :D miły dla oka.

dodałem swoje dwa RSS - mam nadzieje ze ACK będzie :D

Ze stronami poczekam jeszcze ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

SUPER gratuluje pomysłu na coś ciekawego i oryginalnego!

:D

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

co ile jest odświeżanie kanałów RSS ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jak zwykle wysoki poziom :)

Dodałem sobie linka do Twojego katalogu i zauważyłem, że wstawiłeś tam błędny kod:

<a href="https://www.katalog-rss.pl">Katalog RSS title="Katalog kanałów RSS" target="_blank"</a>

do poprawki :D

edit:

jeśli jest jakiś bląd przy dodawaniu strony, to po odświeżeniu, nie zapamiętuje 'opisu' i jeśli z przyzwyczajenia kliknie się 'wyślij' to strona zostaje dodana z pustym opisem.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Katalog bardzo dobry, grunt ot miec pomysl ;)

Mam prosbe odnosnie strony katalog.winka.net

Czy moglbys zmienic title tej srtony, a dokladniej wykasowac koncowke " :: Winka.net " ?

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

<a href="https://www.katalog-rss.pl">Katalog RSS title="Katalog kanałów RSS" target="_blank"</a>

do poprawki ;)

Poprawione..

jeśli jest jakiś bląd przy dodawaniu strony, to po odświeżeniu, nie zapamiętuje 'opisu' i jeśli z przyzwyczajenia kliknie się 'wyślij' to strona zostaje dodana z pustym opisem.

Faktycznie, coś gubi...poprawię to później ;)

// EDIT

poprawione...już nie gubi opisu ;)

Mam prosbe odnosnie strony katalog.winka.net

Czy moglbys zmienic title tej srtony, a dokladniej wykasowac koncowke " :: Winka.net " ?

Ale masz tytuł: Chełm, chełmski katalog stron, więc chyba nie mam co poprawiać ;)

https://www.katalog-rss.pl/detail/link-362.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności