Skocz do zawartości

jak majac template w psd stworzyc szablon w htm?

luman

Rekomendowane odpowiedzi

ja robię to w taki sposób: [photoshop]

scalam warstwy, daję nową warstwę i nanoszę tabelkę.. no i teraz tylko wycinam kawałki i do nowych obrazków.. zapis i na bierząco tworzenie html.. :-)

Nie jest źle, ale coś mam przeczucie, że jest prostrza droga.

pozdr.

• 3 miesiące temu...

o wlasnie... odnosnie tego tematu mam pytanko

czy jak stworze jakis tam projekt w photoshopie to czy musze najpierw go podzielic na czesci (np. logo, menu, lewa strona, prawa strona) i dopiero ciac i zapisywac czy moge to robic bez bawienia sie w dzielenie???

aha... i jeszcze jedno - szukam pomocy co do dalszego "uzycia" tego szablonu :))) czyli jak go zastosowac na wlasnej stronie :) wiem wiem... ale kazdy kiedys zaczynal, prawda??? :)

chodzi mi o jakies materialy (ewentualnie pomoc "dorazna" :) ) dotyczace projektowania stron (tylko nie podstawowy kurs html bo to juz mam w miare opanowane)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności