Skocz do zawartości

Czy wiecie że można reklamować domenę na której nic nie ma?

Finan

Rekomendowane odpowiedzi

Poniżej wiadomość którą dostaję od ok 2 miesięcy, czasem 2 razy w ciągu dnia.A domena którą mi podaje w wiadomości jest moja lecz nic na niej nie ma.

Dzień dobry,

nazywam się Damian Wójcik i kontaktuje się w temacie konta na Facebooku Państwa strony – globalfin.pl.

Fachowo prowadzony profil na Facebooku pozwala skutecznie dotrzeć z Państwa ofertą do większej ilości odbiorców, jednocześnie zwiększając dochody. Zawodowo zajmuję się prowadzeniem kont na portalach społecznościowych.

Z radością pomogę w prowadzeniu profilu na portalu Facebook, który będzie znaleziony przez Państwa potencjalnych klientów i w znaczącym stopniu powiększy Państwa dochody.

Obecnie prowadzimy 2 tys. kont i jesteśmy numerem jeden social media na rynku w Polsce.

Z miłą chęcią udzielę większej ilości informacji. Jeśli są Państwo zainteresowani bezpłatną wyceną, proszę o odpowiedź: Tak na tego e-maila lub o kontakt telefoniczny.

____
Serdecznie Pozdrawiam
specjalista ds. profili Facebook

Damian Wójcik
telefon: 616313828

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

W tym kraju można przewalić 200 baniek na respiratory, nie odzyskać nic i nie ponieść konsekwencji..rozdać 70 mln na wybory których nikt nie widział i nie słyszał..czy oddać 2 miliardy na publiczną telewizję ;) 

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

W dniu 15.09.2021 o 15:43, Finan napisał:

Poniżej wiadomość którą dostaję od ok 2 miesięcy (...)

i? Bo sorry, trochę nie kumam w czym problem? Narzekasz na Spam, czy chodzi o coś innego?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

36 minut temu, Finan napisał:

firma wysyła mi info

Zakładam, że to proces zautomatyzowany,a Ty rozpatrujesz go indywidualnie. 

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

My na firmową dostajemy codziennie spam o tym, że wiedzą jak promować stronę... Pewnie każdy tak ma, chyba że ma lepsze filtr spamy :)

3 godziny temu, okazwłoka napisał:

Pewnie każdy tak ma, chyba że ma lepsze filtr spamy

Potwierdzam. Dostaję ten sam syf na firmowego maila.

Kiedyś pokusiłem się sprawdzić. Firma nie istnieje, numeru telefonu nigdzie nie można znaleźć, mail też jakiś zmyślony. 

Gdyby to była jakaś poważna próba nawiązania relacji biznesowych, to nie szłaby z templatki.

W sumie zadziwiające, że są jeszcze ludzie, którzy się w to bawią. 

Chcesz wiedzieć, Jak znaleźć copywritera? Powiem Ci, albo zrobię to za Ciebie.

A jeśli sam chcesz pisać -> https://internetoweportfolio.pl/copywriter-jak-zaczac/

Wiem, jak zarabiać na pisaniu, i Tobie też powiem. 

Z badania przeprowadzonego przez Surfshark wynika, że 77% ankietowanych nie rozpoznałoby próby phisingu przez maila. 

https://surfshark.com/pl/blog/wyniki-ogolnopolskiego-badania-wskazuja-ze-polacy-nie-doceniaja-wartosci-swoich-danych

Dodajmy do tego wyciąganie danych, zgód marketingowych, budowanie ogromnych baz mailingowych i popychanie ich potem na nielegalu. 

Chcesz wiedzieć, Jak znaleźć copywritera? Powiem Ci, albo zrobię to za Ciebie.

A jeśli sam chcesz pisać -> https://internetoweportfolio.pl/copywriter-jak-zaczac/

Wiem, jak zarabiać na pisaniu, i Tobie też powiem. 

W dniu 16.09.2021 o 17:22, Herkules napisał:

W tym kraju można przewalić 200 baniek na respiratory, nie odzyskać nic i nie ponieść konsekwencji..rozdać 70 mln na wybory których nikt nie widział i nie słyszał..czy oddać 2 miliardy na publiczną telewizję ;) 

• Haha 1

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.