Skocz do zawartości

Automatyczne dodawanie do katalogów qlweb

Zarembski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

Mam takie, może nie do końca teoretyczne pytanie.

Czy humanitarne jest umieszczenie w sieci ogólnodostępnego skryptu który realizuje automatyczne dodawanie kilku stron do jakiegoś wybranego i wyszukanego przez użytkownika otwartego na dialog ze skryptem qlweba - do kilku w nim kategorii losowo wybranych? Jakie obostrzenia trzeba by zastosować, aby taki skrypt był w miarę nieszkodzący?

Poproszę o Wasze sugestie.

A jaki będziesz miał pożytek z linku, który stoi na katalogu którego 99% to duplicat content ? Automaty nigdy nie zastąpią myślenia.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

... do kilku w nim kategorii losowo wybranych ...

Poproszę o Wasze sugestie.

Myślę, że zostaniesz zlinczowany.

Ja robię co mogę, by uniknąć wpisów z przesympatycznych automatów dodających wpisy do "kilku losowo wybranych podkategorii". Czy ten skrypt potrafi też dodawać nowe podkategorie? Bo usuwanie 1000 pustych podkategorii rozsianych po całym katalogu to było moje ulubione zajęcie. (Było, bo zacna dusza udostępniła skrypt do usuwania pustych podkategorii w qlwebie.)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności