Skocz do zawartości

Duze różnice BL w G i Y

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

mam duze tzn bardzo duze roznice BL w google i yahoo :

bo w

yahoo:

BL - 1855

Google

BL - 0

jak to mozliwe co jest nie tak?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Te linki Google widzi ktore ma w cachu. Ale sprawdź sobie teraz cache wszystkich BLi gdy masz ich 17k - życzę powodzenia ;)

Druga sprawa że cache nie jest zawsze świerzy więc nie ma możliwości sprawdzenia wszystkich BLi.

Msn tez pokazuje podstrony i to czasami bardzo mylnie. Mam kilka stron, ktorym pokazuje np. 2000 linkow, a jak klikniesz na kolejna strone wynikow to juz pokaze np. 60. Bo on liczy jeszcze "more results from".

Pytanie z cyklu: Dlaczego tak jest?

Odpowiedz: Bo tak.

Raczej nie ma o czym dyskutowac.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

a czemu to takie dziwne pytanie

dziwne jest to ze strona ma ponad rok ma w Google 0 - wszystkiego 000000

zas jak sprawdzam w Yahoo to ma BL 1855 i nawet link pr 8

sprawdzam vendorem

nawet w linkornie mnie z ta stroną nie chcą

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Jest dziwne, bo google ma mase rzeczy ktora jest nieodkryta. Po prostu tak jest i juz, nie warto wnikac dlaczego tak jest. JA podejrzewam, ze google chce utrudniac mieszanie [oszukiwanie(pozycjonowanie)] w jakis sposob...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

dziwne jest to ze strona ma ponad rok ma w Google 0 - wszystkiego 000000

Marcin - twoja strona nie ma 0BL w Google. Tylko polecenie link daje 0, a to 2 różne sprawy. Mam tak na wielu stronach Y:xxxx, G:0. Jak ktoś kiedyś napisał Google pokazuje tylko ważne dla niego linki. MSN również nie pokazuje wszystkich linków które uwzględnia. Nie należy się tym przejmować. Przy ilościach BL>100 można spokojnie przyjmować, że G widzi tyle BL co i Y.

Rzucanie palenia - czyli pewien test.

Liczy się też to że pan G. indexuje wolniej niż Y., a aktualizacja BL jest raz na kwartał...

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności