Skocz do zawartości

Ankieta o forach dyskusyjnych

yotoon!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kończę właśnie studia informatyczne i została mi już tylko do napisania praca dyplomowa. Ponieważ dotyczy ona komunikacji w internecie, to mam do Was prośbę - zrobiłem taką króciutką i lekką ankietę dotyczącą forum dyskusyjnego.

Wypełnijcie ją proszę, jest ona całkowicie anonimowa. Z góry DZIĘKUJĘ i pozdrawiam!

:Dhttps://ankieta.bowarto.pl

Którą z form komunikacji w Internecie preferujesz?

pytanie bez sensu i nie na miejscu

a) pytasz się o sposób użycia forum, a potemjednoznacznie stwierdzasz, że jest elementem komunikacji.

:) wybór opcji śmieszny - fora vs komunikatory i irc ??? a gdzie cała reszta ??

Mrtn byłby dobrym asystentem na polibudzie...

Nie ... ale fakt .. od czasu do czasu człowiek ma dosyć bylejakości i jak kilka razy mu pod rząd coś spieprzą to przez parę godzin staje si wyjątkowo złośliwy :).

Pryzgotowując ankietę nie zaczynamy od stawiania bytań, a od okreslenia celu badania, efektów, które chcemy uzyskac itp. Potem dobudowuje się ptyania pozwalające jak zebrać najbardziej sensowne dane.

Prównanie do asystena nieco mnie zabolało, dlatego też pozowlę się zaraz wyluzować. Dlaczego zabolało ?

Nie chcę uogolniać (wielu moich kolegó których szanują jest pwenie asystentami), ale

w okresie kiedy studiowałem, zawsze miałem problemy z patałachami aystentami, których niespełnione ambicje zawodowe i intelektualne znajdowaly ujście w atakowaniu studentów. Zawse mnie zastanawiało czy został na uczelni bo chce przysłużyć się nauce, czy nie miał innej roboty i nikt go nie chciał. Dlatego też

... odpusczam ...

sobie

:)

i zaraz coś wpiszę do działu dowcipy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności