Skocz do zawartości

[sonda]Ile mógł byś/mogła byś zapłącić za reklamę?

dudoslav

Ile możesz zapłacić za reklamę w postaci linku tekstowego na 1 miesiąc w serwisie www.kody.sync.pl ?  

1. 1. Ile możesz zapłacić za reklamę w postaci linku tekstowego na 1 miesiąc w serwisie www.kody.sync.pl ?

• 1zł+vat
      9
    • 2zł+vat
      1
    • 3zł+vat
      1
    • 5zł+vat
      1
    • 6zł+vat
      0
    • 9zł+vat
      0

Rekomendowane odpowiedzi

A to by był link odazu do mnie czyli np. wyszukiwarka widzi to ze to jest do www.mojastron.pl? czy widzi link do twojej podstrony ktora prowadzi do moej jstrony?

Jezeli to pierwsze to moze i nawet 5 zł, a dlaczego? Bo to moja konkurencja :D

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Przeniesione tutaj bo nie jest to oferta wymiany linków tylko konkretne pytanie.

Ile mógł byś/mogła byś maksymalnie zapłącić za reklamę

Prawde mówiąc troche dużo linków jest na tej stronie ale napewno za 5 zł byś znalazł chętnych (w dodatku na miesiąc).

Pozdrawiam

ale napewno za 5 zł byś znalazł chętnych

Na prawde?

To moze ja bym, dostal calkiem niezla kase za linka z glownej strony z PR5 (podchodzacymp pod 6) z nieco mniejsza ogladalnoscia.

Poza tym znacznie mniej linkow zewnetrznych.

hmm, troche w sumie sie wpieprzylem komus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności