Skocz do zawartości

Co-op

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś mógł by opisać w skrócie jak ten system działa. Panel ma trochę ubogi i nie wiem jak to wszystko tu się ma.

Dodałem parę storn w południe, na kilku z nich po wieczór znikł napis „Pending Review „ obok „Delete Disable Stats” a na kilku został na zielono. Ustawiłem na początek „Wright” na 1 i koło tego wybory pokazały się procenty. Rozumiem że to jest rozkład linków na poszczególne strony? TAK? Czemu to wszędzie nie znikło „Pending Review „ czy to znaczy że strony nie są jeszcze zaakceptowane? Co ile ten system przelicza punkty? Czy gdzieś można zobaczyć gdzie są moje linki i po jakim czasie one zaczną się wyświetlać?

Bardzo bym prosił o jakieś odpowiedzi jak ktoś wie

Dziękuję i pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

System Co-op niestety popsuł się od uprzednich czasów świetności. A dokładniej mówiąc akceptacja polskich linków po prostu nie istnieje. Mi już od 3 miesięcy nie zaakceptowali linków i cały czas mają status pending review. Więc jedyne słuszne wykorzystanie na chwilę obecną to używanie go do pozycjonowania stron obcojęzycznych, a przede wszystkim angielskojęzycznych.

...Więc jedyne słuszne wykorzystanie na chwilę obecną to używanie go do pozycjonowania stron obcojęzycznych, a przede wszystkim angielskojęzycznych.

Z tego co wiem, nieraz pomaga kilkukrotne usuwanie i dodawanie linka.

Nieraz...bo od dwóch miesięcy ten system testuje i żadne frazy oprócz angielskich nie zostały mi zaakceptowane a troche ich pomęczyłem..

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• 7 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

ktoś ma podobny problem z walidacją https://forums.digitalpoint.com/showthread....ds+not+found+on ?

ja wgrywam pliki kilka razy i nic, a nie mogę sobie darować tego systemy, bo coś mi obiło sie o uszy że to najpotężniejszy system, choć informacja o liczbie stron w systemie to top secret

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności