Skocz do zawartości

automaty

Predict4u

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie działają mi na googlach automaty do sprawdzania pozycji, nawet te ktore kiedys działały normalnie. Sprawdzałem na roznych DC, takze w UK i IRL.

Czy to moze byc zwiazane z updatem DC?

A może to jakiś ban na googlach za czeste sprawdzanie? chociaz reczne przeszukiwanie google działa normalnie wiecnie wydaje mi sie.

Marketing Manager w Edukey - Szkolenia Komputerowe i Marketingowe

Wydawca portalu TwojaEuropa.pl - Życie, Studia i Praca za Granicą

logo-edukey-twojaeuropa.png

tak, wielkie dzieki, tutaj wyniki się pokazują normalnie. Ale jak wyszukać pozycje akurat tej strony którą pozycjonuje? ctrl+f i wpisać np adres strony, czy moze jest jakis automat?

Opcja ta nie ma wiekszego znaczenia dla stron ktore juz wypozycjonowałem i sa wysoko. ale jak zaczyna pozycjonowanie to sprawdzam obezcna pozycje strony a to czasem jest 200,300,400 i dalsze... :-)

wyniki dla google mi się nie pokazuja w automatach takich jak:

Web CEO

https://www.linkorn.pl/google/

https://www.hotscripts.pl/seo/sprawdzacz.html

Free Monitor for Google

Wszedzie wyswietla ze strony nie znaleziono a sprawdzałem i wszystko dobrze wpisuje. kombinowałem tez z i bez www.

Marketing Manager w Edukey - Szkolenia Komputerowe i Marketingowe

Wydawca portalu TwojaEuropa.pl - Życie, Studia i Praca za Granicą

logo-edukey-twojaeuropa.png

• 4 tygodnie później...

Witam , nie chcę zakładać nowego tematu, a mam problem podobny jak w tym temacie: korzystam z "free monitor For google" . Od 3 dni google pozwala sprawdzić jedynie 10 fraz , potem mój automat pokazuje brak pozycji , a gdy ręcznie wchodzę na googla , pojawia się strona błędu , jak na obrazku:

google_error.gif

Taki "ban" trwa kilka godzin , a potem od początku : znowu 10 fraz i ban. Wygląda to na zbanowanie adresu IP , bo cała sieć ze wspólnym IP nie może się "googlować". Sprawdzałem na trzech sieciach i zawsze jest to samo .

Ma ktoś podobny problem ? Problem pojawił się jak wspomniałem 3 dni temu . Może związane jest to z ostatnimi zmianami w googlu ?

pzdr. Andrzej

Ja miałem jak za często odpytywałem google. Miałem własne skrypty sprawdzające zaindeksowanie domen. Jak się za często odpytuje google z jednego IP to tak się dzieje. Tylko ja miałem jeszcze token do przepisania i mogła było dalej google odpytywać tylko za każdym razem trza się było uwiarygodnić że jesteś człowiekiem a nie skryptem.

• 1 miesiąc temu...

Jakby kto chciał to narzędzia pod adresem: SEO Tool sprawdzją pozycje w google DC i inne informacje łącznie z PageRank, pozycje i inne info w różnych wyszukiwarkach, i [beta] keyword density. Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności