Skocz do zawartości

a może.. koszulki PiO ?

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

ale bez glupich hasel "9,99" albo "seo nie dla kazdego". bez jaj :)

Tez tak uwazam. Lepszy chyba byloby cos intrygujacego (niv nie przychodzi mi do glowy :) )

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tez tak uwazam. Lepszy chyba byloby cos intrygujacego (niv nie przychodzi mi do glowy :) )

"Zarabiam 20 średnich krajowych miesięcznie, a ty?" :)

Ale jest ryzyko, że na ulicy nie będziesz bezpieczny z taką koszulką ;).

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

logo plus nick tylko ze male to niech bedzie :)

To już lepiej numer użytkownika, niż nick.

no to może i nick i numer ?

oba mam ładne ;)

pozdrawiam

ad :-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

dobry pomysl, chociaż numer użytkownika to każdy powinien mieć wytatuowany na karku ;)

to Ty nie masz? bo ja mam od początku!

myśłałem, ze to jest jednoznaczne z przystąpieniem do tego forum!

;-)

pozdrawiam

ad :-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

ja bym sobie 'strzelił' swój profil, czyli:

[avaterek],

Grupa: Members

Nr użytkownika: 4,545

tylko jak to zrobić aby nie robić zamieszania? może jakieś nieschematyczne koszulki niech sobie każdy we własnym zakresie robi, a tutaj zamawiamy wszystkie takie same, tj. z jedną zmienną $username ;)

ps. swoją drogą to można tak tą 'drukarkę' włączyć, że bez problemu wydrukuje koszulki pobierając nicki jakiejś bazy? :)

mając na uwadze, że każdy chce coś innego to najlepiej by było udostępnić główny wzór w odpowiednim formacie i każdy by się zajął zrobieniem swojej koszulki :D Teraz to żaden problem, nawet leniwy sobie na allegro za 30zeta zamówi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności