Skocz do zawartości

a może.. koszulki PiO ?

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz to żaden problem, nawet leniwy sobie na allegro za 30zeta zamówi :D

leniwy to nawet allegro nie odpala, czeka aż ktoś mu na tacy przyniesie!

;-)

pozdrawiam

ad :-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jest jakis reprezentat ktory by sie zajal ? :D

Pomysl z aukcja charytatywna mi sie podoba.

Koniecznie zeby byly wersje dla Pań tez ;)

Moze by na pogaduszkach zrobic jkich topic z konkursem na haselko z tylu koszulki? ;)

Moze:

All Your Links Are Belong To Us?

My SEO is better and bigger than Yours?

Moze:

All Your Links Are Belong To Us?

My SEO is better and bigger than Yours?

Dlaczego po angielsku? Jak już to polski tekst, choć najlepiej to $username.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Szalejecie z pomysłami. Ustalmy jakiś kierunek. Może nadruk z przodu + tył: nick (indywidualny) z forum, kolor koszulki według zamówienie , powiedzmy 10 czarnych i 10 białych lub jak pójdzie zamówienie.

Jeśli każdy będzie dawał swój pomysł to nic z tego nie wyjdzie. Trzeba konkretów. Niech ktoś decyzyjny poda przybliżone dane.

PZDR

Pomysły z nickami są ciekawe ale w mojej opinii każdy powinien to przeprowadzić na własną ręke:

- Tzn na forum ustalić jednolity wzór koszulki

- dać namiary na sprawdzoną firmę wyrabiającą takie koszulki i tylko załatwić zniżkę na hasło "PiO" ;) ja polecam https://www.powielacz.pl (załatwienie zniżki biore na siebie :P)

Front koszulki jednakowy dla wszystkich, a na plecach wolna ameryknaka ;)

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Kazur już podją się wszystkiego czekamy na efekty nie mniej zeby to wieki nie trwało czekam na poniedziałek potem kto inny przejmie temat , Panowie tu nie ma monopolu tak naprawdę każdy może się tego podjąc , Poporostu Kazur powiedział ze juz w tym kierunku zaczoł ruchy wiec chwila cierpliwości z naszej strony na jego efekty.

Zeby nie kombinowac to wzór już sostał pokazany w tym wątku doda się jeszcze tylko nicka na plecach i na tym koniec, co nie znaczy ze jeśli ktoś ma ochotę zrobic sobie indywdualnie z hasłem czy numerkiem nie może robic.

Marketing internetowy dla firm

Pomysł z koszulkami i celem charytatywnym super, ale nie jestem za tym aby umieszczać nika i za oficjalnym logiem strony, moim zdaniem to powinna być koszulka widoczna tylko dla zainteresowanych, myślę że jakiś ciekawy slogan by tu lepiej pasował.

To tylko mała sugestia aczkolwiek do każdej demokratycznie wybranej propozycji sie dostosuje:)

Dobre :lol:

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Więc tak..

Będą dwie wersje koszulek.

1. Logo z przodu - 23zł

2. Logo z przodu + nick z tyłu - 31zł

+ 10zł na cel charytatywny - proponuję pomóc Kasi (https://kasia.dobry-uczynek.org)

+ przesyłka 8zł

Podsumowując:

Koszulka wersja 1: 41zł

Koszulka wersja 2: 49zł

Nadruki szerokości około 20 cm

Robione flockiem czyli nadruk z delikatnym meszkiem, fajnie to wygląda, nadruk bardzo trwały.

Tak to będzie wyglądało:

https://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b533eb84221b176.html

Załatwię też zniżkę dla tych którzy będą chcieli projektować indywidualne koszulki - ze swoim tekstem czy coś..

ZAMÓWIENIA:

Zamówienia składać na adres mail:

info@fajneupominki.pl

podając:

-wersja koszulki (z nickiem czy bez)

-kolor (czarny czy biały)

-dane do przesyłki koszulki

Pozdrawiam :-)

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Mozna zobaczyc jeszcze przykladowy tyl koszulki z nickiem?

Reszta jak dla mnie OK.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności