Skocz do zawartości

Pozycja google - popularne słowo szeroki temat

kpakulski

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuje od tygodnia portal o przetargach - stronę główna. Portal ten był bardzo daleko w google jednak po zmianie treści, znaczników itp. strona pojawiła się na 2 stronie w wynikach wyszukiwania. Czesto jednak przenosi się na 3 lub 4 stronę. Poszukiwania są dla słowa "przetargi" a więc popularne słowo:-) Jak najlepiej ją jeszce spozycjonować stronę pod google aby znalazla się na 1 stronie. Nie chcę robić trików typu "tekst w kolorze tła czy mała czcionka" jak niektórzy co pojawiają się na stronie 1. Doradzcie może uda się jeszce coś zmienić.

Strona Przetargi

kpakulski

meta i content masz bardzo dobre - moim zdaniem nic wiecej nie trzeba, wystarcza jakies newsy zeby ciagle na stronie sie cos zmienialo - google lubi czeste aktualizacje oraz linki - linki ostroznie (wiem, mam obsesje :D)

ja mysle ze pare linków wystarczy, chociaz masz ich duzo wzgledem konkurencji :shock: byc moze oni maja linki "lepszej jakosci" i mocniejsze link popularity w innych szukajkach (nie sprawdzalem).

najlepszy spsób na zdobycie paru linków jest taki

najwazniejsze bedzie to zeby byly ze stron o podobnej tematyce wiec szukaj w katalogach dzialow "przetargi" lub sugeruj taka kategorie ;)

pozdrawiam

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

A inni może mają jeszce jakieś rady co do strony Przetargi

Czy znaczniki alt dużo dają na google. Czy meta Tags też w ogole coś jeszce dają, czy google pomija ten znacznik. Jak wybić się na 1 stronę GOOGLE. Inni są na 1 stronie z tematyką całkowicie inna i z metodami ukrytego tekstu itp. Poradzcie co można jeszce zrobić.

kpakulski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności