Skocz do zawartości

Proszę o ocenę mojej strony.

Hydraulik Łódź

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni forumowicze.

Byłbym wdzięczny o spojrzenie i ocenę mojej strony

https://hydraulik-lodz.net 

pod względem optymalizacji pod frazy zamieszczone poniżej.

Staram się pozycjonować ją lokalnie pod frazy:

Głównie:

• hydraulik Łódź

oraz

• pogotowie hydrauliczne Łódź
  • serwis spłuczek podtynkowych Łódź

Efekty są średnio - kiepskie więc może Wasza wiedza mi pomoże. 

Chciałbym zwrócić uwagę, iż nie jestem specem od pozycjonowania tylko od  hydrauliki.

Z góry dziękuję.

W takiej sytuacji chyba najlepiej bedzie, jesli zajrzysz do dzialu ogloszen i znajdziesz kogos, kto zrobic Ci audyt tej strony. Efekty sa srednio-kiepskie z roznych powodow, jako, ze 15 lat swojego zycia zmarnowalem w Lodzi, to po kolezensku Ci podpowiem, ze profil Twoich linkow jest taki sobie: wiekszosc to katalogi, troche profili, fora i jakies blogspoty, poza tym praktycznie wszystko lupiesz na exact match "hydraulik Lodz". Poczytaj sobie tez o ostatnim apdejcie algo i jego wplywie na domeny 'exact match'.  Powodzenia.

Ładna strona ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ale czego oczekujesz ? Łódź to duże miasto, wiec konkurencja jest duża ! Sama strona nie wystarczy...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 4 tygodnie później...

o co taki wywalony blok opinii na homepage ? homepage to drzwi do linkowania wewnętrznego i najważniejszych podstron.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

• 9 miesięcy temu...