Skocz do zawartości

kilka pytań początkującego

sesq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pozycjonowaniem zostałem zmuszony zainteresowac sie wczoraj, nie znam sie na tym wogle, tylko tyle co tutaj sobie poczytalem w przyklejonych topicach. Bede pozycjonował strone firmy taty, ktora juz on sam wczesniej pozycjonował ( płacil zeby ktos to robil i inne takie ). Moim zadaniem bedzie lepsze wypozycjonowanie jego strony, nie wiem jaka scieszke wybrac poniewaz tata ma zamiar wykupic domene, i postawic strone na niej, a wiec mam nastepujace pytania:

1. Jak na tej domenie bedzie stronka, i bede ja pozycjonował, czy da sie cos zrobic ( jakies przekierowanie czy cos ), zeby "kontynułować" pozycjonowanie od tego co było na tej starej stronce a nie od zera ?

2. Czy jak bede kontynuował pozycjonowanie, czy wszkostyko bedzie ok, jesli bede juz po raz drugi ( bo nie wiem czy tata to robil ) wrzucal linki(?) do katalogów, czy rzeczy typu "linkuj.pl" ?

3. Gdzie znajde dodatkowe arykuły/pomoce poza forum ? ( linki jak mozna )

pozdrawiam i witam na forum.

Wystarczy jak przeczytasz dział dla początkujących znajdziesz tam wszystkie odpowiedzi.

Można tez użyć funkcji szukaj tez nieraz jest pomocna.

no w sumie koles, godzine temu zalozyl topic z tym samym pytaniem co moje 1, no ale wczoraj jak szukalem to nie bylo takiego rzucajacego sie w oczy.

albo możesz skorzystać z oferty kogoś kto Ci wypozycjonuję stronę ;)

hmm czytales co napisalem ?

1. Logika. Zaczynasz pozycjonować nową domenę, więc zaczynasz od 0. Jedyne co mozesz zrobić to przekierowanie 301 z estarej stronki na nową.

2. Patrz 1. Poza tym, gdy wrzucaz wpisy do katalogów, to fajnie by było jakbyś zamieszczał ich więcej a nie 1.

3. PiO, ew. Google.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Tomahawk: pozycjonowanie.pl jest o "kreatywnym" generowaniu zaplecza (jeśli chodzi o mnie), dla innych może i o spamie :)

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności