Skocz do zawartości

Dla uzależnionych do monopolisty

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dzis sie dowiedzialem i zadzwonilem i sie dowiedzialem ;)

Ci ktorzy mieli neo przed styczniem zakupione - do konca chyba kwietnia ich przedkosc sie zwiekszy. Ci co maja 512 na 1 megowa, z 1 mega na dwa z dwoch na szesc ;)

Nie wierzycie - dzwońcie do tych świniaków. Pytam dlaczego nie ma info na ich stronie o tym - "bo ludzie by nas zawalili telefonami w tej sprawie" - tak mi mila pani odpowiedziala.

Tepsa zmienia regulamin i nie chce tracic klientow.. heh, jak dla mnie fajnie :)

Dzwoniłem operator powiedział, że nic nie wie na ten temat, ale Ci co dłużej korzystają z neo (w moim przypadku już ponad rok) możliwe, że będą mieć podwyższoną szybkość.

Jedyną zmianą jest to, że będzie można zrezygnować z lini telefonicznej.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

zrezygnujesz z tel to bedziesz płacił 36zł za utrzymanie łacza.

radą na to chyba może być zamówienie sobie abonamentu 'w jedną stronę', czyli do nas dzwonić się da, ale my już dzwonić nie możemy,

dziwne, że utrzymanie takiej linii kosztuje mniej niż 36zł,

jak i też plan 'socjalny' za 28,06 zł brutto,

ale pewnie TPSA się zwinnie i z tego wykręci ;)

hmm.. miałem nadzieję, że jak rozdzielą to rozdzielą,

w tej chwili każdy może im udowodnić, że koszty na utrzymanie linii 36zł są wyssane z palca, bo przecież oferują abonamenty w niższej cenie,

no, chyba, że neo 'idzie po innych kablach', i faktycznie utrzymanie linie telefonicznej różni się od utrzymania linii internetowej?

należy też pamiętać, że abonament za neo za coś się płaci...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności