Skocz do zawartości

Powtórka z rozrywki czyli Kraków luty 2007

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann ja zawsze chętny na takie imprezy. I mam nadzieje że tym razem nic nie stanie mi na przeszkodzie żebym był.

Pozatym wspomnienia z ostatniej wizyty w Krakowie i impreza Krakowsko/Katowicka wiąże się z tak miłymi wspomnieniami że szkoda byłoby nie zawitać.

Prawde mówiąc i reklamując Wasze spotkania dla tych którzy nie mieli okazji z Wami poprzebywać - polecam wszystkich przyjazd.

Prawde mówiąc do tej pory z MMP czy innymi osobami na GG wspominamy jazdem Twoim autkiem czy późniejszą wizytę u Krupka i ciąganie na materacu.

Tylko dlaczego wybieracie takie daty :) a nie np początek miesiąca ? zawsze okolice 15.

Mam nadzieje że nakręce jeszcze kogoś ze Szczecina. Bo powiem ci że jeszcze jechać to się chce taki kawał ale wracać samemu to już nie. Dobrze że miałem w pociągu laptopa z gprsem to jeszcze ta droga zleciała.

Jakby ktoś był chętny ze Szczecina to pociąg jedzie 8 godzin - bilet klasa 2 - 60 zł, klasa I - 80 zł.

Gdyby jakieś ludki jechały pewno byłoby mi raźniej ;).

Pozatym my Xann musimy swoje wypić :P bo kurde ostatnim razem byłeś kierowcą i nie było nam dane.

Co do dokładnego potwierdzenia to powiem napewno około środy, czwartku. Rozumiem xann że ten apartament tak ?

Bo jakbyśmy jechali z kimś ze Szczecina to: jestesmy o 22 i musimy wracać pociągiem o 6 :) chyba że przyjedziemy dzien wczesniej :) i znajdzie się jakiś nocleg - katowice/krakow.

Co prawda ja mam rodzine w Wodzisławiu Sląskim ale nie orientowałem się jak tam jest z dojazdem na Kraków.

Bo gdyby impreza była w Katowicach to już całkiem nie widze problemu.

:) DIWI bądź KRUPEK w Was nadzieje :) na 1 nocleg przed imprezką.

Pozdrawiam

Mariusz

ciesze się :P wiedzialem ze moge na niego liczyc.

Hm szkoda ze xann napisał o tej niespodziance bo mnie strzela teraz i MMP się drażni ;).

A swoją drogą to co tutaj ukrywać że w chodzi do PL nowa wyszukiwarka z zagranicznym kapitalem bazująca na web 2.0 i że troche osob związanych z branżą seo uczestniczy w projekcie to ja niewiem, dobre nowiny powinno się mówić przed spotkaniem. :P

sq tyś szczecinski to zebrałbyś się :P na kraków też.

SQ to odpowiednik IQ ;) MMP ma gdzies linka do miernika SQ.

Dobra bo ja już nie mogę się doczekać premiery tego spotkania a jeszcze tyle dni do finału.

IREK możesz tak jak MMP - po spotaniu franek zadał mi pytanie czy MMP jest rowerem. A ja mówie mu nie z xannem przyjechali :P ale Frankowi chodziło chyba o coś innego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności