Skocz do zawartości

co sie dzieje sie?

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm no wlasnie zeby tak bylo to bym sie nie bał, ale niestety rzeczywistosc jest tak za unikalnych odwiedzin mam 2,5 raza mniej niz wszystkich wejsc i w tym twki szkopul, najlepsze jest to ze program powszechnie znany Contextual Tracker pokazuje mi zblizona ilosc do tej w google ale nijak sie maja do tego odwiedziny nawet po instalacji stat.pl nie zgadza sie.Nie wiem czy ktokolwiek ma jakis pomysl ??Bylbym wdzieczny bo w tej chwili czekam wlasciwie tylko na blokade konta z nie mojej winy.

U mnie sprawa jest odwrotna - Adsense zlicza mi tylko połowę wświetleń strony. Tzn w statystykach mam 25000 wyświetleń reklamy podczas gdy mam dziennie około 45000 wyświetleń strony. Tyle że jeszcze nie zawsze mi się reklamy wyświetlają... no ale czy to możliwe że aż co drugie wejście byłobty bez wyświetlenia reklamy? Wg mnie zdarza się to 1/10 razy! No poza główną stroną gdzie wcale mi się reklama nie wyświetla :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności