Skocz do zawartości

Czy mam jakiś wpływ na rodzaje wyświetlanych reklam?

szuwar

Rekomendowane odpowiedzi

Na mojej stronie www.twojesny.info (polski język) cały czas wyświetlane są reklamy w języku angielskim w dodatku w ogole nie dostosowane do treści strony i do osobó ją odwiedzających. Czy mam jakiś wpływ na to jakie reklamy są wyświetlane czy odpowiedzialny jest za to tylko robot google?

Mimo tego ludzie przypadkowo klikaja w reklamy ;) CTR to 1,13%

Moim zdaniem masz za malo tekstu na stronie.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

u mnie tez wyświetla się bardzo dużo nagielskich stron aż wziąłem i czcionką koloru tła napisałem kilka słów związanych z tematyka strony i jest troche lepiej:D

Za tekst w kolorze tla grozi ban.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności