Skocz do zawartości

funckja urchintracker a miejsce wstawienia kodu śledzącego

franckey

Rekomendowane odpowiedzi

zauważyłem to dopiero dzisiaj:

Important: if your pages include a call to urchinTracker(), utmLinker(), utmSetTrans(), or utmLinkPost(), your Analytics tracking code must be placed in your HTML code above any of these calls. In these cases the tracking code can be placed anywhere between the opening <body> tag and the JavaScript call.

A ja ze względu na występujące kiedyś problemy ze spowolnieniem wczytywania strony mam tracking code w stopce.

Mimo to zlicza mi kliknięcia śledzone przez urchinTracker(), ale pewnie nie wszystkie, tzn. nie zlicza tych, które mają miesjce przed załadowaniem się skryptu, ktory jest na samym dole strony. Zgadza sie?

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności