Skocz do zawartości

podreczne menu

jopop

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Obawiam sie, ze juz przy pierwszym spotkaniu wyjde na idiotke...

Stworzylam strone internetowa i probuje ja spopularyzowac, jednak nie bardzo usmiecha mi sie dopisywanie do roznych rankingow i innych form, wymagajacych umieszczania bannerow. Rzecz w tym, ze akurat ta strona wg mnie nie powinna byc "zasmiecona".

Dodalam strone do katalogu onet, ale mam czekac "kilka tygodni na wizyte redaktora", posylam do neij linki na strony o podobnej tematyce (oczywiscie sama ich linki do siebie dodaje), probuje tez zarejestrowac sie w otwartym aktalogu. I tu problem:

Stworzylam swoj wpis, zarejestrowalam sie i stworzylam aktegorie dla swojej strony. Teraz, zgodnie z instrukcja, powinnam kliknac "dodaj wpis w tej lokalizacji" w jakims tajmeniczym "podrecznym menu". GDZIE JEST TO MENU??? Moze mam problemy ze wzrokiem, ale od 20 minut patrze na monitor i nie widze...

Przy okazji, jesli macie jeszcze jakies pomysly jak zwiekszyc popularnosc strony bez bannerow, to bardzo bym sie ucieszyla. Tylko jedna prosba: ja nie znam html, strone robilam w Dreamweaverze. Wiec wszelkie instrukcje jak dla blondynki prosze (ktora zreszta nie jestem...)

Pozdrawiam wszystkich sprawniejszych ode mnie:)

Aska

Witam.

Nie ma letko... ;)

Wbrew pozorom, niewiele stosowanych tu na forum rozwiązań wymaga umieszczania czegoś u siebie. Choć te które są najskuteczniejsze - wymagają...

Jeśli nie widzisz odnośnika 'Dodaj', a wpis stworzyłaś, to być może jesteś w kategorii nadrzędnej, które nie pozwalają na stworzenie w nich wpisu, a wymagają podkategorii w których może pojawi się wpis. Stwórz więc odpowiednią podkategorię :).

A potem poszukaj w dziale Katalogi ich spisu, to już duża porcja linków, a które nie wymagają odwdzięczenia się u Ciebie.

Szy.

Wcale nie :)

to być może jesteś w kategorii nadrzędnej

z pewnością jesteś w kategorii nadrzędnej, w skrócie schemat struktury katalogu

to: dział

Na stronie głównej wyraźnie napisane jest "każdy dział podzielony jest na kategorie a te na podkategorie w których znajdują się wpisy" ale najlepiej przeczytaj wątek Nie wyswietla sie :-( w którym wyjaśniam krok po kroku sprawę ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Ależ nie, Asiu!

Tak się składa, że z wielką przyjemnością wytłumaczyłbym Ci niuanse promocji strony w sieci Internet. Najchętniej przy kawie. :)

Większość znających mnie osób mówi, że jestem inteligentnym, przystojnym i wyrozumiałym mężczyzną, a tak się składa że jestem wolny w sobotę do 23:00. ;)

Pozdrawiam, J. :)

P.S. Ci którzy widzieli poprzednie avatarki: Pssst!!! :)

Za propozycje kawowe dziekuje, niestety jestem juz zajeta:) Przez przystojnego, inteligentego i wyrozumialego mezczyzne zreszta, ktory nawet niezle zna sie na komputerach, tyle ze na Commodorach...

Rzeczywiscie, bylam w zbyt nadrzednej kategorii, choc to juz byl drugi szczebel. Po zalozeniu trzeciego zaczelo dzialac:) Dzieki:)

Pozdrawiam,

Aska

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności