Skocz do zawartości

Nowy katalog.wielka-wyprz.pl

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze niedopieszczony(grafika z szablonu) i nie zaindeksowany, ale funkcjonalnie chyba juz działa prawidlowo

https://katalog.wielka-wyprz.pl oparty na otwarty.mini mod

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

ale masz zgodę na wykorzystanie reklamy i nazwy handlowej ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ale masz zgodę na wykorzystanie reklamy i nazwy handlowej ?

pewnie, ze nie mam. Pozniej baner zdejme, konkurencją dla nich nie jestem żadną, takze watpie, zeby ktos sie zainteresowal. Fakt domena nieszczesliwa i nie ma co z nia zrobic :D

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

to powiem ci ze sie zainteresują - ja np mam domene millekredyt.pl i sie zainteresowali, dzwonili i w ogóle byli mili :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to powiem ci ze sie zainteresują - ja np mam domene millekredyt.pl i sie zainteresowali, dzwonili i w ogóle byli mili :)

teraz to chyba pozostaje mi tylko czekac ;)

Do katalogu dodałem obsługę stron w UTF-8. Mnie to zawsze irytuje w katalogach, że w większości katalogów polskie znaczki w tym kodowaniu nie przechodzą. Zapewne nie tylko mnie ... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności