Skocz do zawartości

[Wykonam] Linki z własnego zaplecza - OSTATNIE DNI PROMOCJI - do piątku -62%

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Dane zaplecza:

Ilość domen: 262

Wiek domen: 4-5 lat (od kiedy stoi na nich zaplecze, ale były kupowane jako expirki już ze stażem i linkami)

Z początkowych 1600 domen po 4 latach zostało 262, które cały czas były odnawiane. Zostały tylko najlepsze, które nie straciły sita i cały czas dają pozytywne efekty.

Cena: 2 netto za linka (minimalne zamówienie 100 linków). Treści z synonimami możesz dostarczyć swoje, mogę też zsynonimizować atomatycznie dowolny artykuł (może być mało czytelny).

Idealne do podlinkowania innych wpisów, swojego zaplecza czy wzmocnienia stron docelowych.

Kontakt na maila (szybko odpowiadam), dane tutaj:

NET Piotr Janczyk
Kościuszki 1/35
33-380 Krynica-Zdrój
NIP: 7342787113

kontakt@net.info.pl

Cena w promocji 200 netto za 262 linki! Oferta ważna do końca roku.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności