Skocz do zawartości

dodanie nowej kategorii do serwisu www.webwweb.pl

babyschule

Rekomendowane odpowiedzi

Kieruję swój wpis przede wszystkim do administratorów.

Myślę, że warto dodać do kategorii DZIECKO w serwisie internetowym www.webwweb.pl podkategorię ZAJĘCIA EDUKACYJNE.

Dodałem swój wpis tworząć podkategorię w istniejących kategoriach pod RODZICE DZIECIOM, ale zajęcia edukacyjne dla dzieci to przecież coś innego.

We wszystkich serwisach internetowych dla rodziców takie kategorie pod kategorią DZIECKO (itp.) istnieją, ponieważ jest wiele placówek oferujących zajęcia edukacyjne i rozwojowe dla małych dzieci.

Najlepszą formą odpowiedzi będie stworzenie kategorii ZAJĘCIA EDUKACYJNE I ROZWOJOWE w kategorii nadrzędnej DZIECKO!

Dziękuję i pozdrawiam

• 8 miesięcy temu...

Witam serdecznie!

Ja też mam pytanie, czy prośbę aby dodać do Katalogu "Medycyna naturalna, alternatywna" dodać kategorię "APITERAPIA".

Dziedzina ta jest równorzędna np. z aromaterapią, i tak szczerze mówiąc - nie ma gdzie dodać stron o apiterapii w obecnej strukturze...

Pozdrawiam i z góry dziękuję,

Marcin

www.apiterapia.biz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności