Skocz do zawartości

Bogusław Wołoszański, sensacja XXI wieku

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Nie małą sensację XXI wieku sprawił moim zdaniem sam autor znanego programu sensacje XX wieku Bogusław Wołoszański.

Nie zorientowanych jeszcze o co chodzi, a zorientowanych kto to jest Bogusław Wołoszański odsyłam do portali z wiadomościami np. https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3855241.html

Pozdrawiam ALL

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cenie go jako fachowca - z pasja ogladalem jego programy.

Nie jest arcybiskupem, by musial miec czyste sumienie.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

ja obiektywny nie będę, bo zwykle dzień kończę sensacjami w radiu zet o 3.00 :)

w tamtych czasach chyba każdy musiał coś podpisać jak chciał za granice pojechać,

ale zapewne też wielu nie pojechało bo nie chciało nic podpisywać,

trudno ocenić, podobno nikomu nie zaszkodził...

ciekawe kogo jeszcze nam media podrzucą? :)

Dziwne ze nasz kraj probuje wszystkich zniszczyc - nawet wybitnych fachowcow :)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

może sie jeszcze doczekamy tego, że szaleństwo PiSuarów doprowadzi do wydania spisu wszystkich agentów wywiadu wojskowego i gospodarczego raz ich współpracowników.

BTW dawny polski wywiad był jedynym na świecie , który zinfiltrował Mosad :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kolejny temat zastępczy, ja już nie zwracam uwagi na kolejne doniesienia o "szpiegach". Nawet jeśli się okaże, że ja współpracowałem (chyba będąc płodem :)), to przyjmę to na zimno :P.

Pamiętajcie, tylko jedna jedyna teczka została sfałszowana - ta należąca do Jarosława K. :)

Wszyscy jesteśmy/byliśmy/będziemy agentami ;)

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Ale menda z tego "fachowca"! Jeśli nic takiego złego nie zrobił, to dlaczego ukrywał ten fakt przez 17 lat!? Co to za tłumaczenie, że chciał doświadczyć jak to jest być konfidentem? Powinien dostać nagrode za bezczelność, bezczel dekady albo może nawet półwiecza :)

zdaje mi się, że co innego być konfidentem UB, a co innego współpracownikiem wywiadu

ale wiać są tacy, którzy wierzą we wszystko co przeczytają albo powiedzą w TV

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Ja nie pamiętam PRLu, ale piszecie tutaj takie rzeczy jakbyście mieli po 10 lat, a banda su********w, która od 1944 roku robiła to piekło, turla sie ze śmiechu jeśli nie w grobie to na fotelu w ciepełku z rodziną.

Winni są tutaj zbrodniarze z SB, a abp Wielgus bez względu na zawartość teczki jest ofiarą.

.Grzesiek to Ty się nie wypowiadaj.

A powiedz mi dlaczego jestem ignorantem ? proszę o wypowiedz logiczną tak jak dowód matematyczny ;P

Bo interesujesz sie tylko tym co najłatwiejsze do ogarnięcia, że w wywiadzie tydzień temu powiedział jedno, a z SBeckich akt wynika drugie(że popdisał sie jako "Grey" lol). Kompletna olewka tego co Wielgus jako młody ksiądz i człowiek wtedy przechodził. Denerwuje mnie to :)

Ale menda z tego "fachowca"! Jeśli nic takiego złego nie zrobił, to dlaczego ukrywał ten fakt przez 17 lat!? Co to za tłumaczenie, że chciał doświadczyć jak to jest być konfidentem? Powinien dostać nagrode za bezczelność, bezczel dekady albo może nawet półwiecza :)
Jak dla mnie to w tej chwili nie ważne jest z jakiego powodu podjął współpracę

to sie nie wypowiadaj, bo jesteś ignorantem

"Kalinizm" na całego.

Takich jak ty i tobie podobnych kiedys też rozliczenia dopadną, wtedy bedziesz cienko piszczał, ta chwila jest juz blisko, zacznij sie ogladać za siebie.

Tak to się pisze i mówi u ojca inwestora, czy podobnie?

To ujawnianie agentów, współpracowników i kogo popadnie jest totalnie zabawne. Ciekawe skąd teraźniejsze służby nabiorą współpracowników skoro nad każdym werbowanym będzie wisiało widmo zdemaskowania po zmianie rządzącej opcji politycznej (co u nas ma miejsce co 4 lata).

Jedno słowo : krótkowzroczność.

Pozdrawiam

Ale menda z tego "fachowca"! Jeśli nic takiego złego nie zrobił, to dlaczego ukrywał ten fakt przez 17 lat!?

Z tego wychodzi, że Arcybiskupa Wielgusa też uważasz za mende. Ojciec Imperator nie pochwali Cię za to.

Plujemy na agentów wywiadu PRL, cywilnego i wojskowego, ale zapominamy, że po 89-tym roku państwo polskie przejęło ten wywiad z całym dobrodziejstwem inwentarza. A teraz wychodzi na to, że było to złe. Tylko do kogo zwrócili się amerykanie o wyciągnięcie swoich agentów z Iraku w 1991 roku? Przecież to zrobiły w całości stare PRL-owskie struktury wywiadowcze. Wywiad to nie robota w białych rękawiczkach i wykorzystuje się różne metody niezależnie od tego, czy to wywiad komunistyczny, czy demokratyczny. Żadne państwo nie rezygnuje z siatki wywiadowczej stworzonej przez poprzedni system. Tylko my zachowujemy się jak idioci. Wtedy praca czy współpraca z wywiadem była zła, a tera jest dobra? Przecież wielu czynnych agentów z tamtych lat działa dalej. Mają sie teraz obawiać, że ci durnie z Maciarescu na czele ujawnia to za chwilę? Kto będzie chciał współpracować z naszym wywiadem?

A propos. Ciekawe ilu korespondentów teraz współpracuje z naszym wywiadem? Zapewne niektórzy angielscy, czy niemieccy korespondenci też współpracują ze swoim wywiadem, ale przynajmniej oni maja pewność, że za parę lat nikt tego nie wywlecze na światło dzienne.

A teraz krótkie podsumowanie:

Wołoszański współpracował z wywiadem? No i co z tego?

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności