Skocz do zawartości

Bogusław Wołoszański, sensacja XXI wieku

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam sie z Toba Yeden

Jesli nikogo nie skrzywdziles to OK. Jesli nie jestes wazna osoba w panstwie - tym bardziej OK.

Za kilka (nascie) lat przyjdzie inna wladza, inny uklad i ustali ze kto wspolpracowal z Pis to agent. I co wtedy?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Grzes u Ciebie doskonale sprawdza sie powiedzenie " punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ". Biskup wspolpracujacy z komuna pomimo tego, ze kosciol byl jej przeciwnikiem jest okey. Woloszanski bedacy integralna czescia tego systemu wspolpracujac z wywiadem jest " be ". To sie nazywa rozdwojenie jazni drogi Grzesiu.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

a ja naprawde nie potrafie tego zrozumieć. Co z tego ze Woloszanski byl agentem ? czy to mi w czymś przeszkadza ? czy to jakoś wpłynie na moje aktualne życie ?

rozumiem dopatrywanie sie przeszlosci agenturalnej w kosciele. Kosciol to taka instytucja ktora uczy nas zyc dobrze i ksieza i inni wlodaze kosciola powinni byc dla nas przykladem. takze agenturalna przeszlosc swiadczy o zaklamaniu tej instytucji dlatego juz tam od dluzszego czasu nie chodze.

rozumiem tez ze politycy nie powinni byc agentami.

no ale co mnie interesuja zwykli ludzie, pracujacy na roznych stanowiskach ?

Takie publikacje mają podnieść nakład gazety. Tylko tyle i aż tyle. A jeżeli gazeta ma stronę internetową, to taki tekst jest lepszy niż SEO. A oto przykład:

https://alexa.com/data/details/traffic_deta...gazetapolska.pl Te dwa szczyty to przecież dwaj "agenci", a ranking odbił się od dna. O to chodziło?

A dodajmy do tego rp.pl. Pojawił się Wołoszański i już ranking w górę. I o to chodzi.

Eksperyment Discover.pl

Osobiście z niecierpliwością oczekuje informacji na temat jak to Adam Słodowy konstruował tajny UB-ecki sprzęt i zapalniki dla partyzanckich oddziałów Che Guevary

to by podniosło nakład nawet "Gościa Niedzielnego" ;)

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

.Grzesiek nie wkurzaj mnie...

dokładnie to samo co poprzednio jeden w zywe oczy kłamał a miał byc przykładem dla wiernych a drugi nie zaprzecza, a nawet wcześniej cos napisał na ten temat.

jeden jest znana osobą w mediach bo umiał i miał szanse prowadzić ciekawe audycje w TV i radio a drugi udzielał się w RM

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Śmieszą mnie co poniektóre wypowiedzi. Proponuję kilka książek nt. historii najnowszej przeczytać, a potem wystawiać komuś świadectwa moralności, fachowości itd.

Pan Wołoszański był członkiem PZPR oraz- jak się wczoraj okazało- agentem SB (wywiad cywilny podlegał wówczas SB, a nie był samodzielną instytucją). Jeśli przyjąć, że PRL nie była państwem niepodległym i suwerennym (to chyba jest oczywiste dla wszystkich), oznacza to, że była pod jakimś wpływem z zewnątrz, a więc była państwem okupowanym (zależność polityczna, wojsko sowieckie w naszych granicach itd). Osoby, które współpracowały z tym okupantem (poprzez przynależność np. do PZPR), były po prostu kolaborantami i zdrajcami. Jak człowiek tak unużany w kloace komunizmu, może teraz wiarygodnie przedstawiać i analizować wydarzenia historyczne? Jak wygląda teraz obecność takiego agenta SB w reklamówkach, które zachęcały nas niedawno do wstąpienia do UE? Jak można szanować i podziwiać takiego człowieka? Chyba tylko wyłącznie przez nieoczytanie i głupotę, albo przez wywodzenie się z rodziny w której byli prlowscy kolaboranci...

A ile Ty masz lat, że widzisz nasza przeszłość w dwóch kolorach? I gdzie się nauczyłeś takiej nienawiści?

Rozumiem, że teraz mamy demokrację i czerpiemy z demokratycznych wzorców, tak? To powiedz który to wielce demokratyczny kraj był protektorem pohitlerowskiej tzw. Organizacji Gehlena zaraz po II wojnie światowej. A który to kraj skubnął całą hitlerowską technologię rakietową łącznie z von Braunem, wiedząc, że przy produkcji rakiet w hitlerowskich Niemczech zginęło dziesiątki tysięcy więźniów, a von Braun był współodpowiedzialny za to?

Eksperyment Discover.pl

Nie szastaj tak słowami "kolaborant" i "zdrajca", bo możesz się pomylić.

Parafrazując twoją wypowiedź edgar:

Jak można tak nienawidzić drugiego człowieka? Chyba tylko wyłącznie przez nieoczytanie, głupotę i naiwność albo przez wywodzenie się ze środowiska tzw. "prawdziwych polskich katoli" (ludzi wierzących... na pokaz).

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

edgar stosując Twoje uproszczone klasyfikacja to ja też byłem esbekiem w stanie wojennym, gdyż byłem w specjalnej jednostce WOP które podlegało MSW a nie MON a pod swoimi "skrzydłami" MSW miało też i SBecje , ale tak to jest jak kupa gówniarzy (vide sprawa J.Kuronia) i paru debilnych oszołomów a'la Maciarewicz dla którego puszczenia bąka przez polityka przeciwnej mu parti po obiedzie jest próbą zagazowania i aktem terrorystycznym, bierze się za rzeczy o których nie mają najmniejszego pojęcia :D (czyt. deubekizacja)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

He, he, nie jesteście zbyt wiarygodnymi osobami, by wytykać uczucie nienawiści u innych. W jednym słowie 'katol' jest więcej nienawiści niż ja zdołam napisać przez tydzień. Podpis Yeden pod zdjęciem również emanuje negatywymi emocjami (choć przy podpisie Beerbanta jest to pryszcz) . :D

Yeden, ciekawy przykład z tą Organizacją Gehlana (podobnie było w NRD), ale nie przystaje to do sytuacji, o której rozmawiamy (poza tym w Niemczech była Norymberga i denazyfikazja, i trochę łbów poleciało, a u nas zbrodniarze pobierają ogromne emerytury z naszych podatków). Czymś nieco innym jest zwerbowanie 'starych specjalistów' do nowych służb, a czym innym jest agenturalna przeszłość ludzi, którzy mają w demokratycznym państwie wpływ na kreowanie opinii publicznej (dziennikarze, publicyści, 'autorytety moralne'). Osoba o komunistycznej proweniencji nie może uczyć historii, bo z tego 'takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie'. Widać to np. w relatywizmie na wstępie Twojego postu. Albo się jest porządnym człowiekiem, albo nie, tak jak albo się jest w ciąży, albo nie (nie można być trochę w ciąży).

Beerbant, słusznie zauważyłeś, jest to uproszczona forma prezentacji moich poglądów, zarysowana grubą kreską (nie ukrywam, że nieco prowokacji też się tam znajdzie), gdyż nie jest to miejsce na pisanie elaboratów historycznych, albo roztrząsanie zagadnień filozoficzno-moralnych.

Nie wiem na czym polegały te specjalne jednostki WOP, wiem natomiast, że niektóre oddziały brały wraz z ZOMO i MO udział w pacyfikacji opozycji (stan wojenny). Mam nadzieję, że nie taką jednostkę masz na myśli. Sama obecność WOP w MSW jest faktem znanym, więc chyba ze strony 'kupy gówniarzy' i 'debilnych oszołomów' nic Ci nie grozi :)

dokładnie to samo co poprzednio jeden w zywe oczy kłamał a miał byc przykładem dla wiernych a drugi nie zaprzecza, a nawet wcześniej cos napisał na ten temat.
Masz racje, jeden zrozumiał swój błąd, a drugi jest z niego dumny.
jeden jest znana osobą w mediach bo umiał i miał szanse prowadzić ciekawe audycje w TV i radio a drugi udzielał się w RM

Wołoszański jest aparatczykiem i SBkiem, koniec kropka. Ma talent, ale przede wszystkim jest apartczykiem i SBkiem. Wielgus tylko podpisał, bo chciał studiować, a Wołoszański chciał być SBkiem. Wielgusa zmuszono, a Wołoszański podszedł do tego z entuzjazmem.

Przyznaję, że audycje Wołoszańskiego były ciekawie, ale ta śliwka wrzucona do szamba jaką jest postać Wołoszańskiego powideł z niego nie czyni :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności