Skocz do zawartości

Propozycja wyszukiwarki

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Nie ma czegoś takiego, tez o tym wspominałem. Moim zdaniem brak wyszukiwarki w panelu ADM, lub opcji administracyjnych z poziomu strony to jedyna, ale za to wielka bolączka tego katalogu. Wszystko jest fajnie, gdy mamy 500 wpisów, potem zaczynają się problemy. Np, by odblokować stronę, która przez przypadek zablokowałem, musiałem przeklikać "next" do 900 (!) wpisu, bo strona na "s" sie zaczynała. Dramat.

Gdyby były taki opcje hurtowego zaznaczania i banowania/kasowana/usuwania przesiadłbym sie z qlwebów na OTmini jak nic, bo jest świetny.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zalogujcie sie tutaj i zobaczcie: https://demo.otwarty.pl/otwarty_admin/

:)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

wygląda jakby była wyszukiwarka
Wygląda jakby to była kolejna (nowa) wersja tego katalogu, nie skończona (?) i nie udostępniona (skrypt) publicznie.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności