Skocz do zawartości

Informacja mailowa o PM.

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Michał,

Od kilku dni dostaję maile z powiadomieniem o nowej PM. Po kliknięciu w link do Private Messages okazuje się, że nie mam żadnych nowych wiadomości.

Testowałem to nieco inaczej - po otrzymaniu maila wszedłem na forum.optymalizacja.com, a nie bezpośrednio do panelu PM. Wyskoczył pop-up o PM i wiadomość faktycznie znajdowała się na swoim miejscu.

Zupełnie tak, jak by wiadomości... Przepadały. :/

Pozdrawiam, J.

Michał,

Od kilku dni dostaję maile z powiadomieniem o nowej PM. Po kliknięciu w link do Private Messages okazuje się, że nie mam żadnych nowych wiadomości.

Sprawdź datę wysłania. Pewnie jest sprzed kilku tygodni, a 'ginięcie' wiadomości to jedynie zbieg okoliczności - przeplatanie się aktualnych powiadomień z tymi opóźnionymi, sprzed kilu tygodni.

Szy.

Cholera, znowu dostałem maila, a nie mam PM. :(

Czy sprawdziłeś datę wysłania?

Tzn. czy ona naprawdę zawsze jest prawie tożsama z czasem otrzymania?

Dokładnie to samo mnie spotykało ostatnio, ale to były jakieś zaginione mejle z końca grudnia, gdzieś zagubione w jakiejś kolejce pewnie.

Szy.

Dokładnie to samo mnie spotykało ostatnio, ale to były jakieś zaginione mejle z końca grudnia, gdzieś zagubione w jakiejś kolejce pewnie.

Mnie tez to ostatnio spotkalo. Dostalem 68 maili na raz wlasnie z grudnia, wiec jezu nie martw sie zadne PW Tobie nie gina, chyba ze masz pelna skrzynke i ich poprostu nie dostajesz (mi to sie zdaza co jakis czas).

jezu nie martw sie

Mówiłem, pomińmy tytuły, wystarczy Misiu. ;)

Pozdrawiam, J.

P.S. Faktycznie, głupio mi, ale to maile sprzed kilku godzin (być może nie uwzględniłem różnicy czasu?), których dostarczenie dwa razy zbiegło się z faktycznym pojawieniem się wiadomości.

jest też inne wytłumaczenie.

naprzykład dzis o godzinie 16:53 (gmt+1) wyslalem Ci PM (sprawdź datę).

po wysłaniu od razu skasowałem wiadomość, więc nie mogłeś jej otrzymać, a potwierdzenie dostałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności