Skocz do zawartości

Nie klikaj w reklamy

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

ja też znalazłem taką stronę na której jest taki tekst

Proszę o klikanie w reklamy google oraz instalowanie tego poniższego paska.Czym przyczynicie się do nowego serwera z własna domena.Was to nic nie kosztuje a możecie pomuc bardzo wiele.Pozdrawiam
u jeszcze w logo
wesprzyj serwis kliknij na reklame google :)

https://www.motorynka.yoyo.pl/

ktoś może przy okazji do google napisać :)

bilbord_opublikuj_mini.png

https://www.motorynka.yoyo.pl/

ktoś może przy okazji do google napisać :)

Porażająca treść, porażające łamanie regulaminu AdSense:

Proszę o klikanie w reklamy google oraz instalowanie tego poniższego paska.Czym przyczynicie się do nowego serwera z własna domena.Was to nic nie kosztuje a możecie pomuc bardzo wiele.Pozdrawiam

a przede wszystkim porażające błędy ortograficzne! Coś mam obawy co do wieku admina strony...

- Was to nic nie kosztuje a możecie pomuc bardzo wiele

- Myślę że strona się wam spodoba cały serwis poświśce Motorynkom

- :)Wkrutce nowy wyglad strony!!!

- GELERIA JUŻ DZIAŁA,MOŻNA SPOKOJNIE PRZEGLADAĆ ZDIĘCIA

- Strona www.motorynka.yoyo.pl prawie skączona

MASAKRA! :blush:

Ot buractwo:p

Lepiej jest zoptymalizować reklamy niż namawiać do klikania... kolesie chyba nie wiedzą, że AdSense jest kontekstualne i wystarczy dobrze zaprezentować reklamę a ludki same klikną:] Nawet w panelu programu napisali kilka niezłych porad - wystarczy poczytać... cóż - buractwo

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

hmm ja to mam takie wrazenie, ze umieszczenie napisu "klikajcie" w jakiej by nie byl formie (poza manipulacjami majacymi wprowadzic w blad) tak naprawde niczego nie zmienia! jesli strona jest slaba to i tak nikt nie kliknie bo po co "pomagac" komus kto zrobil gniota, a jesli strona jest dobra, to i tak bedzie miala ogladalnosc i klikanie.

czy ktos prowadzil moze testy w tej kwestii? tzn. dwie podobne strony, podobnie prowadzone, na jednej zacheta do klikania, na drugiej nie?:rolleyes:

Każdy może mieć milion, wystarczy tylko zainwestować w Fundusze Inwestycyjne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności