Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Z ostatniej chwili:

mimo tego maila o zablokowaniu konta dostałem czek za kwiecień ;)

(może rzeczywiście im się coś w moim przypadku popieprzyło)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja też mimo zablokowania konta czek otrzymałem ;) 105 dolarkow nie chcąc się chwalić ;) ale mam inny problem ;) otóż, chciałbym się zapytać jak to jest z wypłatami pieniążków z paypal, korzystam obecnie z innego programu wyswietlającego reklamy kontekstowe- uważam że duzo lepszy niz google, z kilku powodów

Płaci od 20 dolarów

Same zagraniczne reklamy - z reguły więcej płatne

Płata czekiem lub pay pal, i dlatego moje pytanko bo słyszałem ze podobnoć polakom w paypalu nie wyplacają i na ile to prawda ?

i dlatego moje pytanko bo słyszałem ze podobnoć polakom w paypalu nie wyplacają i na ile to prawda ?

na 100% ;) tak trudno rzucić okiem na paypal.com? miało niby byc juz dostępne ale ja nadal w panelu mam

Your Account May Only Be Used to Send Money Secure Transaction

As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders.

PayPal is constantly working to expand and improve services for our customers. We hope that we can enable you to use more of our award-winning services in the future.

Ale drugi - o co chodzi? Google też ma zagraniczne reklamy ;)

w tym bełkocie pewnie chodziło o to, że są _tylko_ zagraniczne reklamy. w końcu w zagranicznych "alternatywach" polacy sie nie reklamują.

Ano chodziło mianowicie oto, że polskie firmy jak już dodają własne strony do firm oferujących wyswietlanie reklam kontekstowych to w 99% dodają do takich firm jak google, onet, czy netsprint.

Nie od dzisiaj wiadomo, że ciężko jest by chociażby w google polskie firmy dawały średnio więcej za klika aniżeli te zza granicy. Owszem zdarzają się wyjątki ale...

Co do 1 to owszem dla pocżatkujących jest może plus ale nie także, bo zlecając np. stałą wypłatę tych 20 dolarów cyklicznie można stracić o wiele mniej w przypadku zablokowania konta aniżeli u konkurenta Google, (jestem sfrustrowany na tą firmę bo zablokowali mi konto nie podając powodów i jednocześnie straciłem bo wątpie by wysłali mi dodatkowy czek z tego co mialem przed zablokowaniem około 205 dolarów) .

Co do bełkotu to przepraszam, jestem po operacji i biorę silne leki więc czasem moze mi się wypowiedz nie kleić.

Pozdrawiam

zdradzisz nam tajemnice co to za program?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Paypal puki co nie jest dostepny dla polaków.Ale czeki można realizować bez problemu. Byleby nie w PKO SA,jak babka zobaczyla czek z Izraela, przez dobre 10 min wpatrywala sie w niego i chyba nie wiedziala co z nim zrobic. Smiac mi sie chcialo jak si espytala czy aby napewno jest on prawdziwy,zabralem go i poszedlem do wbk.Tam juz wiedzieli co z nim zrobic.

Ot maly oftop.

zdradzisz nam tajemnice co to za program?

Pewnie, nie robiłęm z tego tajemnicy juz pare postów wyżej o nim pisałem.

Program nazywa się clicksor jest dostępny dla polaków.

Gdybyście chcieli się zarejestrować i wpisać mnie jako polecającego to :

https://www.clicksor.com/?ref=52265

Gdybyście nie woleli inną drogę wtedy adres :

https://www.clicksor.com - w zakładkę publisher

Jest ciekawy system polecającego bodajże 10% od każdej zarobionej przez niego kasy

Pamietać należy ze strony muszą byc w jezyku ang i nie moze zawierac słow i zwrotów w jez. polskim

Tylko co z ta kasą zrobić? Jak uzbierasz 20$ to możesz przelać na konto paypal - jak masz :) W polsce nie da się tego jeszcze mieć - bo paypal.com nie obłsługuje polaków co do przyjmowania kasy. Czeki też są - trzeba 50 $ uzbierać... Jak ci przyjdzie czek daj znać - najlepiej skanem bo nie uwierzę ; )

Tak, tak, tak : ) super darmowe programy i inne rzeczy - freedownload. Nie musisz tego czytać bo i tak wiesz o co chodzi z tą sygnaturką ;)

[połączyłem, bo autorowi nie chciało się zauważyć że nie jest sam,

Szy., 0605082304]

Witam

Mam taki śmieszny problem. Moje konto zostało zablokowane.

powód

Dowiedzieliśmy się, że na Twojej stronie zostały wygenerowane

nieprawidłowe kliknięcia. Dlatego też postanowiliśmy zablokować Twoje

konto. Prosimy zrozumieć, że podjęliśmy te kroki, aby chronić interesy

reklamujących za pomocą AdWords.

Kilka dni temu zauważyłem iż na mojej stronie było aż 100 kilka klików a nigdy tak nie miałem bo max z dnia to 10-15 zdziwiłem się ale za te 100 kilka kliknięc prawie nie dostałem kasy zaledwie jakie tam 0.50 centów/ za cały dzień. Nie pisałem donich w tej sprawie bo myślałem że to błąd jakiś u nich jest. A tu dziś przyszedł email od google.

Jestem tam już od roku a nie dostałem nawet żadnej wypłaty dopiero byłem w połowie, to jest hamsto.

Czy jest jeszcze jakaś możliwość aby odzyskać to konto ?

czy można zadzwonić do tej ich siedzimy w Polsce i porozmawiać z nimi o tym czy nie ma takiej możliwości

Proszę o odpowiedź na moje pytania

Czy jest jeszcze jakaś możliwość aby odzyskać to konto ?

czy można zadzwonić do tej ich siedzimy w Polsce i porozmawiać z nimi o tym czy nie ma takiej możliwości

Proszę o odpowiedź na moje pytania

własciwie wszystko masz napisane w tym temacie

Nie ma możliwosci by odzyskac konto

Dzwonic tez sie nie da

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

bo cóż to znaczy 50$ przez rok
To nie ma żadnego znaczenia. Problem jest taki, że Google nie daje żadnych możliwości do ochrony stron z reklamami. Do tego jeszcze karze nie tych co zawinili.

Czy jeżeli ukradną mi samochód i zgłoszę to na policję (policja sama to odkryje), to powinienem zostać za to ukarany?!

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Czy jeżeli ukradną mi samochód i zgłoszę to na policję (policja sama to odkryje), to powinienem zostać za to ukarany?!

Jak będą otwarte drzwi, kluczyki w stacyjce to napewno Cie wyśmieją. A m.in taka jest sytuacja w adsense. Większosc uzytkownikow nie zamyka drzwi i nie bierze kluczyków ze sobą.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności