Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

wow! gratulacje - napisz ile czasu łącznie trwała cała historia tzn. ile czasu musiałeś pisać i czekać na reakcję ze strony Google?

W sumie wszystko trwalo dwa tygodnie. Odpisywali w miare szybko 1-3 dni.

support polski czy angielski?

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wow! gratulacje - napisz ile czasu łącznie trwała cała historia tzn. ile czasu musiałeś pisać i czekać na reakcję ze strony Google?

W sumie wszystko trwalo dwa tygodnie. Odpisywali w miare szybko 1-3 dni.

support polski czy angielski?

polski support. W miare szybko, kompletnie irzeczowo. Wprawdzie troche widac, ze wg schematu, ale generalnie pozytywne wrazniea. Pierwsze odwolanie napisalem po angielsku, a moja sprawa zostala przekazana do polskiego teamu.

• 3 tygodnie później...

Nie ma możliwosci by odzyskac konto

to zobaczcie na moj e-mail do nich:

From: <admin@seodir.net>
Subject: Aktualizacja informacji o koncie
Date: Sun, 18 Jun 2006 08:14:26 -0000

Witam, pare miesiecy temu zalozylem sobie konto AdSense, lecz po paru
tygodniach uzytkowaniach zanotowalem niepoprawne klikniecia na reklamy,
ktore wyswietlaly sie na moich stronach.Zglosilem sie z tym problemem do
Panstwa i oczekiwalem usuniecia zarobkow na dni w ktorych to nastapilo. W
odpowiedzi dostalem od Panstwa komunikat, ktorzy dostaja wszyscy
powiadamiajacy o tym wydarzeniu, mianowicie "Dziekujemy za zgloszenie
problemu, postaramy sie monitorowac Panska strone".Kiedy otrzymalem od
Panstwa ten e-mail pomyslalem ze juz wszystko bedzie dobrze, lecz pod
koniec miesiaca dostalem komunikat ze moje konto zostalo zablokowane
poniewaz odnotowano na nim naruszenie regulaminu.Probowalem kilka razy po
tym utworzyc nowe konta z tymi samymi danymi lecz innymi adresami e-mail,
bez skutku.Adresy e-mail ktorych uzylem: admin@eodir.net ,
admin@pwteam.net , admin@sekta.eu mastercobrapl@gmail.com ,
admin@irc.info.pl.
Prosze o wyjasnienie tego zajscia i dziekuje.
Z powazaniem.

Odpowiedz dzis:

Witamy!

Jak wiesz, Google traktuje kwestię nieprawidłowych kliknięć bardzo poważnie. Przez wyłączenie Twojego konta uważamy, że podjęliśmy właściwe środki, aby chronić interesy naszych reklamodawców oraz zapewnić, że nieprawidłowe kliknięcia więcej nie pojawią się na Twojej stronie. Ze względu na właściwości naszego systemu monitorującego nie możemy ujawnić jednak żadnych szczegółów dotyczących tych kliknięć.

Wydawcy, których konto już raz zostało zamknięte za generowanie nieprawidłowych kliknięć nie mogą uczestniczyć w programie AdSense. Jednakże, jeśli jesteś w stanie potwierdzić, że nieprawidłowe kliknięcia wykryte na Twoim koncie nie były spowodowane Twoją działalnością lub zaniedbaniem, albo działalnością lub zaniedbaniem użytkowników Twojej strony, możesz odwołać się od decyzji wyłączenia Twojego konta.

Google zastrzega sobie prawo do decyzji dotyczącej rozpatrzenia wniosku.

W celu odwołania się od decyzji o wyłączeniu Twojego konta, prosimy odpowiedz na tę wiadomość załączając poniższe informacje. Prosimy zauważ, iż rozpatrujemy jedynie wnioski zawierające wszystkie poniższe informacje:

- Twoje imię i nazwisko

- Nazwa Twojej firmy (jeśli dotyczy)

- Twój numer wydawcy (umieszczony w kodzie AdSense na Twojej witrynie w formacie: pub-################)

- URL Twojej strony

- Data wyłączenia Twojego konta

- Profil Twoich użytkowników

- Pochodzenie zawartości tematycznej Twojej witryny

- Częstotliwość aktualizacji zawartości strony

- Główne źródła kierowania ruchu na Twoją stronę

- Liczba osób zajmujących się administracją Twojej strony

- Jakiekolwiek istotne informacje, które Twoim zdaniem wyjaśniłyby kwestię nieprawidłowych kliknięć.

Jeżeli zdecydujemy o rozpatrzeniu Twojego wniosku, bezzwłocznie Cię o tym poinformujemy i podejmiemy niezbędne kroki w celu dalszego wyjaśnienia sprawy. Prosimy miej na uwadze, iż w momencie podjęcia decyzji dotyczącej Twojego wniosku, kolejne odwołania mogą nie być brane pod uwagę.

Z poważaniem,

Zespół Google AdSense

troche trzeba sie napracowac, do tego nie ma pewnosci ze oddadza mozliwosc kozystania z konta.Napisze wam jak cos wykombinuje.:)

oki cenne informacje

Mozesz napisac co to jest i jak zdobyc :

Profil Twoich użytkowników

Główne źródła kierowania ruchu na Twoją stronę

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

a prowadziles jakies logi itp - by to im udowodnic?

Profil Twoich użytkowników - to brzmi jak jakies ogólne dane uzytkowników - wiek zainteresowanie pochodzenie

Główne źródła kierowania ruchu na Twoją stronę - to chyba z jakich linkow wchodzą i i na jakie frazy cie szukają

Nie wiem tylko po co im to i w czym pomoze.

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

BlueMan dostal dokladnie tą samą odpowiedz :)

Wiec narazie jeszcze nie gadasz z czlowiekiem :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ja dostałem to samo, tylko że po angielsku.

Odpisałem zgodnie z prawdą na wszystkie pytania, a w odpowiedzi napisali że i tak nie odblokują.

Działają zgodnie z zasadą -> "Niech pan nie krzyczy na naszego pracownika! Ja tu jestem kierownikiem tej szatni! Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?" :)

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności