Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

tak to bywa :/

napisz jak sie sprawa rozwinela - ostatnio do nich napisalem i odpisali mi tego samego dnia i nie byl to automat - tego jestem pewnien - najwazniejszy tytul maila, musi sie dobrze zapowiadac wtedy odpisuja...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

szczerze mówiąc srał pies na te klika tyś powalcze sobie z nimi tylko i wyłącznie aby wydębic jakieś konkretne ustosunkowanie sie do powodów zablokowania konta ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Właśnie im wysmażyłem cóś takiego :(

Witam,

jeszcze raz proszę o wyjaśnienie dotyczące mam nadzieję Waszej pomyłki

przy podjeciu decyzji o zablokowanie mojego konta w Google Adsens.

Chciałbym jak najszybciej rozwiac wszystkie wątpliwości i wyjaśnić sprawę.

Zalezy mi na czasie, gdyż muszę przedsięwziąć odpowiednie kroki

w celu ewentualnego poszukania winnych oraz ewentualnej zmiany

partnerów przy prowadzonych przezemnie kampanii Aswords.

Moim zamiarem jest jak najdłuższa owocna współpraca z google adsense

i z google adwords, jednakże wobec coraz większej ilości informacji

pojawiajacych się w internecie o blokowaniu uzytkowników Adsensu

oraz nieprawidłowościach w rozliczaniu się w kampaniach Adwords,

chciałbym abyście zajeli jakieś stanowisko wobec tych problemów.

Chodzi mi o potwierdzenie Waszej wiarygodności oraz bezproblemową

dalszą mam nadzieję, że równie owocna jak dotychczas współprace.

Pozdrawiam

no i sobie poczekam na odpowiedź a dzisiaj ide sobie popić ze znajomymi prawnikami :)

///////////////////// z ostatniej chwili

zero odzewu z googli a na koncie, w płatnościach zmienił sie status z "w toku" na "płatność"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Hmm... Ja przed świętami miałem 400% wzrost - myślę, że to raczej nie przez to. Byłoby to conajmniej nielogiczne.

ja pond pół roku temu miałem "z dnia na dzień" wzrost trafficu na jednej ze stron z 2000 odsłon do 30000 odsłon - wzrost kliknięć również proporcjonalny, więc to raczej nie to

Jaja dalej trwaja = loguje się na koncie i jak widze kase dalej mi nalicza i żadnej odpowiedzi na 3 @ .

mail o wyłączeniu konta oryginał :>

A moze mielic Cie zbanowac - wyslali Ci juz maila ale zapomnieli wcisnąć delete :D

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

A moze mielic Cie zbanowac - wyslali Ci juz maila ale zapomnieli wcisnąć delete :D

dokladnie sa tylko 2 mozliwe opcje:

1. Beerbant robi sobie jaja

2. Zapomnieli Ci zablokowac konto - chlopie w takim razie jestes nie lada szczesciarzem :D:D:D bo jak mozesz sie logowac i dalej zarabiac to wyglada na ze bedziesz rowniez nadal dostawal czeki. Najlepiej jeszcze by bylo ze jakby boty sprwdzaly Twoje konto to juz by wiecej nie mogly sie przyczepic jezeli nadali Ci "status" zablokowanego a nie wprowadzili tego w zycie. Nie wiem jak to dokladnie sie odbywa ;P

jaja jajami a kilka tyś czeka w niepewności ;) ale jest dokładnie tak jak opisywałem dostałem maila o zablokowaniu konta wysłałem ze 3 odpowiedzi a na konto dalej sie loguje i patrze jak $$ przybywa ;)

a może to nowa metoda Google

Kasy ci nie wyślą ale ty możeż nadal ich reklamować - tak z dobrego serca

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

poczekam aż przyjdzie temin nadesłania czeku, no chyba, że wcześniej odpowiedza na maile albo zablokują konto bo jeżeli nie zablokują konta to kasa sie nalezy i basta nawet w/g ich regulaminu , który mówi o natychmiastowej blokadzie konta ;) poza tym niejasna jest interpretacja przepadku kasy już zarobionej do czasu blokady konta ale to kwestia dla prawników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności