Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurcze - ale gość niezły z tego portera - zarobił 100$ w rok - w tym czasie kliknął sobie 1200 razy dla testu - i jeszcze to on żegna się z programem ;) Akurat jego przypadek popiera raczej teorie tych, którzy twierdzą, że google żadko wywala za niewinność :mega_shok:

Nie 1200 razy a góra 100. Nie 100 na miesiąc a 100 przez jeden miesiąc (maj).

Jeżeli te 100 kliknięć było powodem zablokowania konta to na waszym miejscu trochę bym się bał.

CTR strony nigdy nie przekraczał 30%.

Przepraszam, Ty się leczysz na głowę ? Bo jeśli nie, to powinieneś.

Czy myślenie jest takie trudne?

Nawet jedno Twoje kliknięcie jest złamaniem regulaminu.

Nic się nie dziwię.

Nigdy nie wiązałem z google nadziei na wzbogacenie się a już na pewno nie traktowałem tego jako sposób na życie. Nie dostałem z tego ani grosza.

Czytam tylko te wasze posty i wyłania się z tego obraz grupy ludzi którzy żyją w stresie.

Padały tu pytania za co google blokuje konta.

Więc jaj jako luźny tester opisałm swój kontakt z korporacją zza oceanu.

Wam życzę jak największych dochodów i jak najmniej konkurentów klikających w reklamy na waszych stronach.

Normalnie jak czytam to opadają mi wszystkie członki :P

1. czy do ciężkiej cholery nikt z tych co mają pretensje nie czytał regulaminu, który de facto jest tak opracowany, że można wylecieć z programu za byle co i bez konkretnego opisu za co i dlacsego ?

2. widziały gały co brały ?

3. najwięcej jęczą i płaczą ci, którzy "mają cos za uszami"

4. weźcie sobie pod uwagę że adsensowiczów jest taka ilość, że zdażają się cwaniacy którym przekręty przechodzą na sucho ale to nie powód do "a ten i tamten mają ........ a mi od razu zablokowali"

5. dla rozczarowanych polecam dowcip o polskim kotle w piekle, którego nie trzeba było pilnować bo rodacy natychmiast ściągali w dół tego co już się z kociołka wydostawał :P

P.S.

też dostałem słynnego maila o blokadzie konta (i nie z jakimś kieszonkowym tylko pokaźną sumą) i do dzisiaj nie wiem co było grane.

No i najważniejsz rzecz - zarobków z adsensu nie traktuje na zasadzie "pewnej kasy" bo w każdej chwili ta kasa może się urwać (traktujcie te zarobki tak jak ja to nie będziecie się tak stresować).

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak ja kocham te wywody na temat "złego Googla" osób, które "tylko dla testów" kliknęły sobie z 500 razy =)

U nas nie ma oszustów, są sami testerzy =) Jak to się w Polsce ładnie nazywa =)

• 2 tygodnie później...

Witam,

Proszę powiedzcie mi czy moje konto jest zablokowane?

Nie otrzymałem maila od googli o blokadzie, ostatnia płatność w kwietniu na 105$,

potem zaznaczyłem, że wstrzymuję otrzymywanie wpłat - chciałem żeby się więcej uzbierało.

Na początku lipca odblokowałem płatności i chciałem podać numer konta bankowego, google odrzucało konta /próbowałem kilka/, w końcu zrezygnowałem i zatwierdziłem czek.

Bez sukcesu :-(

Konto działa, rejestruje zarobki, google nie odpowiada .... i mam problem

Pozdrawia

Piotrek

Twoje płatności są aktualnie wstrzymane. Konieczna jest dalsza interwencja, aby zwolnić tą płatność. Kliknij tutaj, aby uzyskać szczegółowe informacje.

Kliknij tutaj, aby uzyskać szczegółowe informacje.

No to kliknij i będziesz wiedział ;) Konto zablokowane nie jest.

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Twoje płatności są aktualnie wstrzymane. Konieczna jest dalsza interwencja, aby zwolnić tą płatność. Kliknij tutaj, aby uzyskać szczegółowe informacje.

Ale nie ma guzika na stronie:

WAŻNE: Twoje płatności są aktualnie wstrzymane. Konieczna jest dalsza interwencja, aby zwolnić tą płatność.

Kliknij poniższy guzik Wymagana czynność, aby otrzymać informacje jak zwolnić płatności. Zmiany wprowadzone w te ustawienia mogą się ujawnić w tym miesiącu lub w cyklu następującym.

Wymagana czynność

Problem z płatnością - skontaktuj się z wsparciem AdSense

Pozdrawia

Piotrek

a kod PIN juz ci wysłali?

Już raz dostałem od nich czek - w kwietniu.

To jest bardzo stare konto - z poprzedniego roku - ono nie wymagalo PIN'u

Chyba mam rację?

Mam nadzieje ze nie zablokowali - jak czytam wasze wypowiedzi o googlach to aż mi się ciśneinie podnosi,

łatwo stracić wynagrodzenie....

Pozdrawiam

Wszystkich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności