Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Adres strony buh.pl

Reklamy były wyświetlane nad kolumnami POPULARNE i NOWOŚCI

Na tej stronie i tak mi nie zależało, najbardziej straciłem na gry.buh.pl

Teraz zastanawiam się co mam z tym fantem zrobić. Przekierować gry.buh.pl na inny adres? Ale co z moim pozycjonowaniem? :(

Po pierwsze nie panikój ...

Po drugie powinni przesłać powiadomienie, chociaż nie zawsze.

Po trzecie napisz do nich prośbę o sprawdzenie dlaczego zablokowali - powinni podać. A jak podają zrób co chcą i bedzie ok.

Po czwarte po ok 3 miesiącach domena bedzie odblokowana bez potrzeby pisania maila - ja tak mialem kilka razy.

Radził bym zwrócić uwagę nawet na to do kogo linkujesz:

Twoja Stopka:

online pahramacy docisk kajaki, kajaki, kajaki ruletka kalorieKsiegarnia - OpenOffice - Restauracja Polska | DARMOWE MP3 | DOWNLOAD MP3 | Darmowe Gry Erotyczne

Tu miała być sygnatura...

osobiście nie spotkałem się z dowodami "zwracania" $$$ reklamodawcom za niesłusznie naliczone kliknięcia ze zbanowanych kont adsensowiczów.

Tak się składa Beerbank ,że ja się z tym spotykam co miesiąc w raportach płatności w Google Adwords. Zwracają mi co miesiąc $ za nieprawidłowe kliki.

No nie wiem czy za mp3 na jedenj stronce (dosyc czesto odwiedzanej) empe3.net reklamy google są już od ładnych paru miesiecy i jakoś nikt sie nie przyczepił. Oprócz złamania regulaminu trzeba mieć też poprostu pecha.

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności