Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem uczciwie, że pierwszy mój odruch był napisać adminu i poradzić żeby skasował ten kryminalny tekst. Ale potem zrozumiałem, ze: 1 regulamin jest dostepny każdemu, 2 wcale nie wykluczone że on to robi świadomie 3 wiele razy o tym pisano i nie tylko na pio, a tu to szczególnie sporo. 4 dziwnym zbiegiem okoliczności nieladnie się dzieje własnie na stronach na temat tego filmu 5 najważnejszy powód-uwaga- webmaster wbrew wskazówkam webmastertools od google nie umiescił na widoczny miescu kontakt do siebie, czyli mail. W ogóle nie wiem czy umiescił, nie mam ochoty szukać wsród tego nagromadzonego chaosu linków z systemów, obrazków, działów i drutu kolczastego.

No i może nie miałem racji, moze warto by go ostrzec? o sumienie, podpowiedz.

up[rzedziłem admina, on nie wiedział, skasuje jego adres na wszelki wypadek.

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Konto AdSense nie istnieje dla takiego loginu, ponieważ jest ono przypisane do podania, które zostało odrzucone. Po więcej informacji, proszę przejrzeć wiadomość, którą Ci wcześniej przesłaliśmy.

Coś takiego dziś się pojawiło, jak próbowałem się zalogować. Widziałem, że ktoś tu znalazł rozwiązanie takiego problemu, jednak ja się go nie mogę doszukać. Jeśli możecie, to będę wdzięczny za pomoc.

Na razie napisałem do G, że nie wiem o jakie podanie i o jaką wiadomość chodzi, bo podania żadnego nie składałem, wiadomości żadnej nie dostałem. Czekam na ich odpowiedź.

Jakie rokowania?

online-payments.info = Egold, Alterpay = traff z ptr ? = ban

Nauczony doświadczeniem nie kierowałem trafficu z ptr. Traffic był z wyszukiwarek i reklam z systemu Obeus (Obeus.com). A takie reklamy nie są w żadnym razie zabronione, bo są to zwykłe reklamy tekstowe, z tą różnicą, że samemu się dobiera kategorie stron lub konkretne strony, na których reklamy będą wyświetlane.

Arbitraż jest od jakiegoś czasu zabroniony i czy to będzie Obesus, 7search, czy nawet overture, można dostać bana.

Obesus pozatym bazuje na stronach typu ptr i hyip więc z nich "szedł" traff.

Arbitraż jest od jakiegoś czasu zabroniony i czy to będzie Obesus, 7search, czy nawet overture, można dostać bana.

Obesus pozatym bazuje na stronach typu ptr i hyip więc z nich "szedł" traff.

Przecież w AdWords też można wybrać konkretną stronę, na której ktoś chce umieścić reklamy, więc nie widzę czemu nie powinno się wobec tego zbanować wszystkich, którzy tego systemu używają. Poza tym jaka jest różnica między wyborem kategorii stron, na których umieszczam reklamy od reklamy kontekstowej, która jest dopasowana do treści (czyli poniekąd do kategorii tematycznej danej strony).

A co za różnica czy traffic był z takich czy innych stron? Ważne, że był to traffic naturalny, nikt nie dostawał nic za wejście na moją stronę, nie ma żadnego systemu wynagradzania odwiedzających. Dla mnie to żaden argument.

Ruch z kampanii PPC nie jest ruchem naturalnym dla większości sponsorów PPC.

Czyli nie jest naturalne, że zamawiający kampanię PPC otrzymuje z niej wejścia?! Chyba, że nie domyśliłem się, co autor miał na myśli...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności