Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak sie więcej ludzi przeniesie to będą lepiej płacic bo będzie więcej reklamodawców bo stron będzie więcej, chyba proste.

A nawet wole słabsze ale pewne zarobki niż narobić w zbroje ze strachu, że to może dziś mi zablokują konto z niewiadomego powodu a co najgorsze nie można nawet walczyć o swoje bo z kim??

Taką pasywną postawą tylko zachęcamy do takich kroków AS które ma nas gdzieś i robi sobie co chce.

Więc normanos jak chcesz żyć w niepewności to Twoja sprawa ale pamiętaj że chytry dwa razy traci.

Pozdrawiam

GDZIE sie tu przeniesc, no GDZIE?

raczej skad sie wynieść :mellow:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak sie więcej ludzi przeniesie to będą lepiej płacic bo będzie więcej reklamodawców bo stron będzie więcej, chyba proste.

ale GDZIE??????????????????????????????

Jak zyjesz tylko polandią to okej, masz przynajmniej alternatywe, że w razie czego dostaniesz 5 razy mniej kasy (i bedziesz wcinał smalec), a poza tym TO GDZIE? tego yahoo to sie chyba niedoczekamy...

ps. i nie do mnie ta odezwa bo ja wytrzymałem niecały tydzień "u konkurencji" :/

No ok ale ja mam anglojęzyczną stronke a przeciez Onet mi angielskich reklam nie puści

Wiec gdzie sie przenieść

Ktoś wie kiedy Clixis bedzie dla polaków?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Chodzi mi tylko aby google zobaczyło że nie są sami i gwarantuje Wam że momentalnie będzie polski suport z prawdziwego znaczenia w którym mozna domagać się swoich praw i płatność na konto przelewem dla każdego.

A gdzie się przenieść to np można sprobować adkontekst i wg Szy zarobki są niższe ale nie tak bardzo jak się spodziewał więc chyba nie jest źle.

marcin_dance w takiej sytuacji możesz tylko czekać.

Wy tu o przenosinach bojkocie itd itp a ja dalej za cholere nie wiem co jest grane emila o blokadzie konta dostałem , w miedzyczasie zmienił sie status "płatności w trakcie" na "płatność" kase na licznik dalej nabija jak widze zero odpowiedzi na emile do adsensu i bądź tu człowieku mądry :mellow:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

3ci raz tego samego nie napisze... ;)

Może ja spróbuję...

Na polskich reklamach zarabia się mało. Nie ważne, czy jest to AdSense, czy AdKontekst, czy cokolwiek innego. Żeby zarobić więcej trzeba robić strony na rynek zagraniczny (tzn. USA). Polaków przyjmuje tylko Google. Nie ma alternatywy.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

A ja dodam od siebie jeszcze.

Albo Google albo nic, nie oszukujmy się, że żadna firma z USA i z innych krajów nie zaufała dla Polski.

Wniosek:

Trzeba brać to co dają, a jak komuś się nie podoba to zawsze można iść do Adkonetkta czy innych, ale wtedy to nawet na smalec nie starczy.

Swoją drogą Beerbant wydaje mi się, że google albo się pomyliło z mailem, albo po tych zmianach co były kilka dni coś im poszło nie tak i zaraz sie powtórzy Jagger tylko w Adsense.

A może się rypneli z automatyczną wiadomościa i mieli puścić mail z ostrzezeniem a puścili przez przypadek z treścią o blokowaniu. Mysle ze to moze być to.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności