Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mnie zblokowali bo uzywalem takiego samego adresu IP co kolega w mieszkaniu -- ktorego po tygodniu wywalili za klikanie ;)

no i dostalem zwrotke googla po 3 miesiacach obrotow ze moje konto bylo powiazane z innym niebezpiecznym kontem i w trosce o bla bla bla ... ban.

Szkoda troche - ze w taki glupi sposob mozna stracic konto. A swoja droga reklamuje sie w AdWords i musze przyznać że od ponad pol roku nigdy ale to nigdy nie dostalem zadnego zwrotu... a wydalem na te reklamy troche ponad kolo 5 tysiecy zl.

No i jak to sie ma do zwracanych zarobkow? bujda jak dla mnie.

no i sie wyzalilem...

Dzis podpisalem umowy o reklamy z powaznymi firmami a google ads....dla dzieci hmmm nigdy nie wchodze do tej samej wody dwa razy. zwlaszcza z niepowaznymi automatami. jak nie google to cos innego :) sa ciekawsze programy.

a ja go rozumiem.

Nie o to chodzi, żeby Google wrzucało wszystkich do jednego worka, a na jakiekolwiek próby wyjaśniania odpowiadało z automatu. Nie daje to szans na jakąkolwiek obronę(zakładam, że kolega jest rzeczywiście niewinny).

Co byś powiedział, gdyby ni stąd ni zowąd złapali cię na ulicy i wsadzili za kratki, bo jestes ich zdaniem podobny do jakiegoś mordercy i nie daliby ci mozliwości czegokolwiek wytłumaczyć, bo nikt nie chciałby z toba rozmawiać?

pzdr

co by tu wstawić...

Dose w tej kwestii dobrze piszesz. Ja dostałem bana (chociaż zarobki dzienne były x$ dzień) bo jakiś małolat napisał w shoutboxie coś w stylu "kliknij w reklamę adsense, niech nasze forum rozwija się". Ktoś musiał zgłosić ten fakt ze skanem do obsługi google. Więc znam ten ból. Zawinił kolega z tego samego IP, który mieszka kilka metrów dalej. Jak wy na miejscu AdSense byście postąpili? Praca w AdSense nie jest łatwa i mają wystarczająco dużo użytkowników, że 1 osoba dla nich to kropla w wodzie. My nic na to nie poradzimy.

Pozdrawiam

Adam C.

Powinieneś mieć żal do kolegi, a nie do AdSense.
Twoim zdaniem powinienem kontrolować poczynania wszystkich w sieci osiedlowej? Jak mam to zrobić?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

To jest odpowiedzialność zbiorowa. Zupełnie, jak jak z siecią IRC. Ile razy tak było, że z powodu jednego głupka 50 innych osób nie mogło wejść na IRC, bo wszyscy dostali ban? W AdSense jest tak samo.

Nie chcesz mieć kłopotów, to kup Neostradę. :-)

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

To jest odpowiedzialność zbiorowa.
Mam pomysł na usprawnienie pracy w Google i oszczędności w ilości zatrudnienia pracowników, niech blokują całe kraje.
Zupełnie, jak jak z siecią IRC.
Nie widziałem że w IRC też w grę wchodzą pieniądze użytkowników.
Nie chcesz mieć kłopotów, to kup Neostradę.
Mam, co nie znaczy że wszyscy mają lub mogą mieć.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Google bardziej obchodzą reklamodawcy, niż reklamobiorcy, więc będą blokować konta osób, które korzystają ze wspólnego IP, bo niby skąd mają wiedzieć, czy to nie ta sama osoba?

Z tego też powodu blokują konta innego członka rodziny - tutaj również jest odpowiedzalność zbiorowa.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

tak rano rozmawialam z kolega - i niestety tak jak mowilem klikal sobie w reklamy wiec dobrze ze go zbanowali.

google ponownie odmowilo przyjecia do programu.

rece opadaja...

no i pytalem prawnika o ta kwestie - niestety regulamin maja tak zrobiony ze to oni wybieraja co i gdzie i jak.

25.000 odwiedzin dziennie / niemadry wspolokatr i nie dochody.........

trudno zwolnie 2 ludzi od seo a kolega dostal juz wypowiedzenie z mieszkania.

life is brutal

trudno zwolnie 2 ludzi od seo a kolega dostal juz wypowiedzenie z mieszkania.

life is brutal

Wiesz wydaje mi się, że gdzieś popełniasz błąd w podejściu tak jak parę innych osób, przychody z AdSense raczej należy traktować jako dodatek, a nie główne utrzymanie witryny - a jeżyli tylko po to pozycjonujesz stronę, aby zarabiać na AdSense, wcześniej czy prędzej musisz przegrać z wielkim G, często prędzej czy później takie strony z powodu wielkiej pokusy właścicieli, aby zwiększyć zarobki zaczynają podpadać pod MFA. A jeżeli istotnie masz wartościową stronę, to się nie powinieneś obrażać na swoich pracowników od SEO, tylko jeśli są dobrzy nie powinieneś mieć problemu pozyskaniem innych reklam płatnych.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

To nie są - przelewki - 2 ludzi zylo z adsensa... to byl ich pomysl - nie wypalil a czy z mojej czy nie mojej winy to nie ma znaczenia. Nie dziala. Nie odpowiednio sie zabezpieczyli - czyli byli nieodpowiedzialni. Traktowalem AdSens bardzo powaznie.

Masz racje pozyskanie reklam przy duzej ogladalnosci - nie jest zadnym problem.

polecam tradedubler - wspolpraca z nimi zapowiada sie znakomicie, siekawe programy reklamowe i narzedzia. I nie bedzie problemu z VAT'em.

• 1 miesiąc temu...

Witam

Zostałem zbanowany 11 stycznia. Powód typowy - generowanie nieprawidłowych kliknięć. Czy w związku z tym mogę liczyć na przelew od Google?

Dotychczas nie otrzymałem żadnego, wpisałem jakiś czas temu kod pin, na koncie miałem ponad 120$.

Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net!

Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych.

Czy w związku z tym mogę liczyć na przelew od Google?

Dotychczas nie otrzymałem żadnego, wpisałem jakiś czas temu kod pin, na koncie miałem ponad 120$.

Jeśli przekroczyłeś 100$ do końca listopada, to powinieneś dostać.

Tego nie jestem pewien. A jeśli dopiero w grudniu to nie mam na co liczyć?

Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net!

Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności