Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

jets kilka programow, ktore placa czekime badz przez paypal,.

Niestety srednia za klik awycodzi okolo 10c za klika i nie wazna jaka tematyka(choc wybierasz ja na swoja strone-zawsze pokazuej sie ta sama reklama)

Wiec klikalnosc mala.

Ale wazne jets to ze w razie nadmiernych klikow wysylaja informacje wraz z ip naklikujacaego.

Wtedy dodaje IP delikwenta do skryptu i po klopocie.

I tu jest ta przewaga nad google.

Masz molziwosc podjecia odpowiednoiej ochrony.

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wtedy dodaje IP delikwenta do skryptu i po klopocie.

I tu jest ta przewaga nad google.

Masz molziwosc podjecia odpowiednoiej ochrony.

i co ? całą neo zbanujesz ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Powiem jedną rzecz i nie będe sie powtarzał ;p

Dopuki Google nie dostanie odpowiedniego konkurenta to bedzie dalej stosował swoje imperialistyczne plany.

Ale jeżeli godny rywal sie znajdzie, a wierze, że to będzie niedlugo - to wprowadza odpowiednie zabezpieczenia, aby konkurencja nie przejmowala już przez nich zdobytego rynku na świecie.

Oni po prostu robią to na co pozwala im ich polityka.

Po co maja robić zmiany, jeżeli prznosi im to spore zyski ?

Dla nich liczą się ilość zer na ich własnym koncie, nie obchodzą ich losy żadnego uczestnika - brutalna prawda.

Co do rynku polskiego to również uwarzam, że rozwój idzie w dobra strone. Jest to mlody rynek, ale szybko rozwijający się. Coraz modniejsza jest realma w internecie - co kiedyś bylo nie do pomyślenia.

Im szybciej wzrosnie zaufanie investorów na internetowym rynku reklam tym większe będa stawki za wyświetlaną reklame.

Myśle, że w tym roku jeszcze dojdzie do takiej sytuacji, że sami nie będziecie wiedzieć do jakiego programu kontekstowego się przyłączyć.

Moim zdaniem konkurencja dla Google będzie dobra dla samego Google. Na dzisiaj uwierzyli w swoją boskość i nieomylność, a to pierwszy krok do zguby. Zaczną się kłopoty, potem dziwne pomysły na uzdrowienie itp., zresztą juz widoczne.

Eksperyment Discover.pl

no to opowiem Wam moja histerie, potwierdzam w 100 % ze google na nas zarabia, jesli odnotuja falszywe klikniecia nie wysylaja ci maila z informacja o blokadzie w polowie bierzacego miesiace lecz dopiero pod koniec miesiaca.Ja rowniez wyslalem im maila ze odnotowalem falszywe klikniecia w reklamy na moich stronach i zeby usuneli zarobki na dany dzien lecz odpisali ze ciagle monitoruja klikniecia i na tym sie skonczylo a 27 / 04 dostalem info o blokadzie konta, pozdro.

Hehehe Cobra to u mnie jest identycznie, najpierw info o podejżanych ruchach na serwisie i pod koniec miesiąca mail z informacją o zamknięciu konta (ale konto dalej działa i naliczaja kase)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to jak to w koncu, nalicza Ci kase i masz dostep do konta czy nie ?

bo mi nic nie przysali ja im wyslalem maila ze zanotowalem falszywe klikniecia i zeby usuneli zarobki w tym dniu to odpisali:

Witamy,

Dziękujemy za poinformowanie nas o tej kwestii. Nasi specjaliści będą monitorować Twoje konto.

Aby chronić interesy Twoje jak i naszych reklamodawców, Google monitoruje kliknięcia w reklamy Google, aby zapobiec nadużyciom programu AdSense. Prawnie zastrzeżona technologia analizuje wszystkie kliknięcia czy nie są one celowo przeprowadzane, aby sztucznie zawyżać kliknięcia reklamującego i przy tym zarobki wydawcy.

W przypadku dodatkowych pytań sugerujemy, abyś odwiedził naszą stronę Wsparcia programu AdSense https://www.google.com/support/adsense . Jeśli nie znajdziesz na niej odpowiedzi na Twoje pytanie, prosimy odpowiedz na tą wiadomość.

Z poważaniem,

Zespół Google AdSense

a pod koniec miesiaca blok konta heh to jest smieszne ;)

ps. przyznam ze troche sobie naklikalem ale z tego wychodzi taki moral ze jak ktos chce komus zablokowac konto to zrobi to 300 kliknieciami...

Rozumiem, że kliknąłeś sobie "trochę" (czyli 300 razy) tak?

W takim razie muszę Ci powiedzieć, że ostatnie Twoje zdanie jest wyciąganiem pochopnych wniosków - podejrzewam, że oni ludzi którzy naklikują samemu sobie traktują dużo ostrzej niż tych którym naklikano.

EDIT:

oj Panie _MaStErCoBrA_ - nie mam słów tak się załatwić ;)

ale nie powiedzialem google ze sam sobie naklikalem, napisalem ze tylko odnotowalem dizo klikniec w tym dniu, co nie wyglada normalnie porownujac go do poprzednich dni...

no bede mial juz przestroge na przyszlosc, zamierzam zrobic nowe konto na tate, wniosek juz w toku ale tym razem nie popelnie tych glupst :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności