Skocz do zawartości

Zablokowane konto Google AdSense

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja was zaskocze ;) 29kwietnia po analizie klikniec doszedlem ze kilku userow na forum klika nagminnie jeden nawet 45 klinkiec w 2 tygodnie (doszedlem po ip na forum) takich userow/ip co klikneli wiecej jak 5 razy mielem ok 8 wiec napisalem do google dosc dlugi wyklad o tym ze to nie moje kieszonkowe ze dlugo juz jestem itp oraz z pytaniem czy mam ich zablokowac i zeby sprawdzili konto ;p

1 maja dostalem z automatu:

Witamy,

Dziękujemy za poinformowanie nas o tej kwestii. Nasi specjaliści będą monitorować Pańskie konto.

Aby chronić Pańskie interesy jak i naszych reklamodawców, Google monitoruje kliknięcia w reklamy Google, aby zapobiec nadużyciom programu AdSense. Prawnie

zastrzeżona technologia analizuje wszystkie kliknięcia czy nie są one celowo przeprowadzane, aby sztucznie zawyżać kliknięcia reklamującego i przy tym

zarobki wydawcy.

W przypadku dodatkowych pytań sugerujemy, aby odwiedził Pan naszą stronę Wsparcia programu AdSense https://www.google.com/support/adsense . Jeśli nie

znajdzie Pan na niej odpowiedzi na Swoje pytanie, prosimy o odpowiedź na tą wiadomość.

Z poważaniem,

Małgorzata

Zespól Google AdSense

Ale dzis dostalem to: :)

Witamy,

Chcielibyśmy Pana poinformować, że zakończyliśmy dochodzenie w sprawie nieprawidłowych kliknięć na Pańskim koncie. W oparciu o nasze odkrycia,

zmniejszyliśmy saldo o 18.73 dolary. Ta kwota odzwierciedla zarobki uprzednio nagromadzone z nieprawidłowych kliknięć. Zmniejszenie salda powinno wystąpić

przy następnej wypłacie.

Oczekujemy dalszej współpracy w programie Google AdSense. Jeśli ma Pan jakiekolwiek dodatkowe pytania, prosimy odpowiedzieć na tą wiadomość. Z

przyjemnością pomożemy w jakikolwiek możliwy sposób.

Z poważaniem,

Zespól Google AdSense

Wiec troche mnie to pocieszylo i co miesiac bede raportowal o sprawdzenie moze zmniejszy to szanse naglego wywalenie z adsense ;]

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

co sugerujesz mowiac idiota ? ze probuje sie wzbogacic biorac duzej firmie 10 dolarow

wyjaśnie jak chłopu na na miedzy - że próbujesz się wzbogacić w debilny sposób :bije:;)

Moze napisz do google że Ci zapomnieli zablokować konto

:)

Breja no to fajnie Ciebie potraktowali nawet się pani Małgorzata podpisałe (a mi nie) Ty to masz chody ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A nawet wole słabsze ale pewne zarobki niż narobić w zbroje ze strachu, że to może dziś mi zablokują konto z niewiadomego powodu a co najgorsze nie można nawet walczyć o swoje bo z kim??

Cos w tym jest. Faktycznie nie ma z kim dyskutowac i moga bez zadnego uzasadnienia cie wylac z programu.

Mi wczoraj w nocy zlikwidowali konto.

Nawet nie bede mowil ile stracilem kasy za zeszly miesiac, ale generalnie to byla ogromna suma.

Z jednej strony mi zal, ze stracilem to zrodlo, ale teraz zastanawiam sie co dalej. Chyba bede testowal CJ i overture.

tojan: niepoddawaj sie. skoro oni mają nas gdzieś to my ich też. musisz działać na innym koncie :D to są zbyt duże pieniądze aby powiedzieć: dobra, część. oszukaliście mnie. ide sobie. fak ju.

tojan: niepoddawaj sie. skoro oni mają nas gdzieś to my ich też. musisz działać na innym koncie wink.gif to są zbyt duże pieniądze aby powiedzieć: dobra, część. oszukaliście mnie. ide sobie. fak ju.

Normanos, tez masz racje.

Wlasnie stwierdzilem, ze chyba po prostu zaloze nowe konto (tylko bede musial miec nowa strone).

Bede probowal sie z nimi skontaktowac, ale mowiac szczerze znajac ich to moze byc trudno. Dziwie sie, ze z dnia na dzien wylaczyli mi konto bez zadnego uprzedzenia. To nie jest tam konto z 3 dolarami na krzyz, zeby tak postepowac.

Tylko zastanawiam sie jak oni na cos takiego beda sie zapatrywac(zalozenie nowego konta po to) , jezeli sie zorientuja.

A czy nie myśleliście by wiązać blokowanie kont

ze sposobem w jaki strony z tymi kontami są

reklamowane, czy jaki był charakter tych stron?

Przecież nie jest tak, że blokują z jednego czy

dwóch powodów, tak jak do pierdla nie idzie się

tylko za morderstwo.

Może w tą stronę idźcie z rozważaniami? Widzę

tylko wzrost CTR czy innych wskaźników. I tyle.

A przecież nie muszą się podobać Guglowi serwisy

tylko pod AdSense, czy z dość sztucznym ruchem

napędzanym systemami - może to takie rzeczy

zaczęły być odsiewane?

Nie pytam Mastercobry, bo... sami wiecie. Ale

chętnie usłyszę na jakich serwisach zarabialiście

Wy - Tojan, Birbant?

Zdrowie,

Szy.

PS. Z małym editem.

Mi wczoraj w nocy zlikwidowali konto.

Co pare dni czytam ze ktos stracił konto

Nie chce mi sie wtedy pracować nad stronką no bo własciwie po co?

Dla satysfakcji chyba .

Ciekawi mnie jakie macie podejżenia o powód likwidacji konta?

Czy macie konkurencje?

Czy stronki oferowały coś więcej oprócz kilku zdań i reklam?

Od kiedy mieliście konta?

Czy pisaliście czasami do AdSense?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Beerbant nie wiem czy wiesz ale w moim wieku kazde 10 $ to bardzo duzo :soczek: wiec kazdy cent jest dobry aby sie wzbogacic, a to ze w debilny sposob to juz moj problem :(

Ehh... Nabijając sobie kliknięcia okradasz nie tyle Google co reklamodawców. A to już nie jest fair - o ile kolosowi pokroju Google kilka dolarów dziennie różnicy nie robi, to już reklamodawca, który wydaje kilkadziesiąt tysięcy dolarów miesięcznie na reklamę w AdSense, ale dostaje w zamian tylko sztuczny ruch na stronie, może czuć się oszukany.

Też mnie wyrzucili z AS, ale prawdę mówiąc nie wiem za co - po krótkiej wymianie maili z automatem stwierdziłam, że to nie ma sensu. I wiecie co? Chyba spróbuję jeszcze raz - a co! ;) Założę konto na kogoś z rodziny i wstawię reklamy na stronę inną niż ta zbanowana... Może tym razem się uda... ;)

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności