krupek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 będziemy mieli co-nie-co ze sobą jak to śpiewał Kazik Cytat Wrocław zawsze poddaje się ostatni pozdr0 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 A ile prawdy w tym, że pub jest popularny wśród gejów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendax Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ... zobaczymy na miejscu, Edyta. powiem tylko tyle, ze moi znajomi tam nie chodza. postaram sie tez byc. Fabryka Spamu - mój SEO-blog Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 hahaha a można jak coś przenieść się do innej knajpy? Niech ktoś invitnie MMP pozdr0 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Nuta-- Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 a do której będzie biesiada, bo też chętnie bym podszedł ale 8-a to dla mnie za wcześnie. N. www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3 Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Edyta napisał(a): A ile prawdy w tym, że pub jest popularny wśród gejów? a kogo to interesuje knajpa jest zaje*** i tyle --Nuta-- napisał(a): a do której będzie biesiada, bo też chętnie bym podszedł ale 8-a to dla mnie za wcześnie. bywało różnie, czasami imprezy kończyły się o północy czasami o 6 rano, takich rzeczy nikt nie planuje, przeważnie są to spotkania spontaniczne, w takim sensie, że nikt o nich nie pamięta, więc bywa też różnie strachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 krupek napisał(a): hahaha a można jak coś przenieść się do innej knajpy? jasne tylko: do Związków chodzą cykliści do PRL-u komuniści do Radiobaru żelmeny na Jatki Żydzi do 4 pory roku - rodziny z dziećmi do Alibi dziadki do Celtic "garniturki" do Bezsenności dyskopaci do Mekki Ćpuny do Guinness'a Obckrajowcy do Pod Papugami yupii do Pod Zielonym Kogutem krawacieaże do Pracowni Architekci ..... itd zawsze komuś nie bedzie pasować Więc chillout. A po północy się zobaczy co dalej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ja preferuję PRL i Niebo na dobicie pozdr0 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Edyta napisał(a): A ile prawdy w tym, że pub jest popularny wśród gejów? Tyle, że jak wyciągniesz męża, to ja wyciągnę swojego i do Was przyjedziemy. Pozdrawiam, J. P.S. A poważniej, to wszystko zależy od jutrzejszej pogody, bo trochę się boję beznadziejnym na długie trasy autem zasuwać po zaśnieżonej autostradzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 jez napisał(a): Tyle, że jak wyciągniesz męża, to ja wyciągnę swojego i do Was przyjedziemy. [..] No, w końcu ktoś odkrył moje intencje [edyta] sie imprezowi wszyscy zrobili po mittingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 to do zoba! pozdr0 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 hu, ha!, dzięki za grandę! warto było przyjechać pozdro 600 potęga umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dzięki wszystkim. Załuję, że nie zostałam dłużej i straciłam pół godziny przy barze, ale taniec z Jezem mi to zrekompensował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 zdjecia kochani, zdjęca STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.