Skocz do zawartości

zlecenia przez net - swiezynka

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.zlecenia.przez.net/oferta,4477,...fraz-kluczowych

Ot kolejni profesjonalisci

:]

Najlepsze jest to

Prosimy na nasza oferte, aby nie odpowiadaly osoby dopiero uczace sie pozycjonowania ...

Aby wykluczyc takie osoby, prosze przed zlozeniem oferty wyslac na email: warszawa@targi-reklama.pl odpowiedz na ponizsze pytanie ...

1) Przed okolo miesiacem temu strona www.targi-reklama.pl byla wypozycjonowana w pierszej piatce na google (1 strona) po frazach:

a) targi ulotki

:) targi wizytówki

c) wizytówki targi

d) ulotki targi

PYTANIE: podaj aktulana pozycje naszej strony w przypadku w/w słów kluczowych na www.google.pl i opisz dlaczego zanotowalismy tak nagły spadek.

Tylko CELNA i rzeczowa odpowiedz na w/w pytanie skloni nas do rozwazenia Twojej oferty cenowej

opisz dlaczego zanotowalismy tak nagły spadek.

OPIS:Sam Google nawet nie zagwarantuje wam 1 pozycji, i nie zlecac pozycjonowania idiotom

:]

Używaj Cuilla i Hakii

pewno tak naprawde nikogo nie maja zamiaru zatrudnic, a pisza cos takiego tylko po to , zeby uzyskac odpowiedz ,ktorej sami nie znają :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Moja odpowiedz jest taka: zanotowaliscie tak nagły spadek dlatego że złe zrobiliście strone.

(chciałem napisac pod wzgłędem seo, ale -pod każdym wzgłędem), nie spodziewałem się że tak łatwo się wbić na te hasła, jesli tak beznadzejna stronka była w topie.

Chyba się pobawie na te hasełka, akurat nie mam co robić. Naprawde top obsadzony tak słabymi stronami? https://search.msn.com/results.aspx?q=link%...amp;srch_type=0

buhaha!!! Dajcie mnie wody.

Przecież ten portal w sprawach seo to prawie jak allegro.
naszczęście od 1 marca się to zmieni :>

Moja odpowiedz jest taka: zanotowaliscie tak nagły spadek dlatego że złe zrobiliście strone.

(chciałem napisac pod wzgłędem seo, ale -pod każdym wzgłędem), nie spodziewałem się że tak łatwo się wbić na te hasła, jesli tak beznadzejna stronka była w topie.

Chyba się pobawie na te hasełka, akurat nie mam co robić. Naprawde top obsadzony tak słabymi stronami? https://search.msn.com/results.aspx?q=link%...amp;srch_type=0

buhaha!!! Dajcie mnie wody.

wypadki...wypadki...wyjątki?

zmierz sobie zapytania do google na te frazy

a) targi ulotki

:) targi wizytówki

c) wizytówki targi

d) ulotki targi

wg mnie częściej szukane jest "teczka papierowa z gumką"

zapytania ? Firma ma 28 bł według msn, o g. nie wspominam. Moje nowe stronki z zaplecza mają po tygodniu wiecej. a zapytania - tak. się zgadza.

allegro wreszcie zakumało ze nie tylko adwordsami mozna pozyskać ruch..

optymalizacja tego ścierwa to gwarantowane rankowanie w top 10 google na kilka tys zapytan

ale troszke to trwa :)

a tak przy okazji... Allegro kupiło Ceneo B) moze niedługo w ceneo bedzie porownywanie cen z allegro?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności