Skocz do zawartości

"Dobry e-projekt, niezły zarobek"

mmss

Rekomendowane odpowiedzi

I oto autor czesci wypowiedzi - ja :]

Szczerze srednio jestem zadowolony z niektorych wypowiedzi, np ze "pozycjonowanie kosztuje 700 miesiecznie" - nie tak powiedzialem ale mniejsza z tym :] Troszke jest modyfikacji moich wypowiedzi ale ogolnie moglo byc gorzej... Co sadzicie ? :> Odnosze wrazenie ze zostalem sklasyfikowany jako "tania oferta" - tutaj maly brak porozumienia przy wywiadzie bo ja mowilem o drobnych stronkach a firma Cookie mowila o serwisach ktore sie pisze miesiac / dwa w 5 osob - stąd wyszly z tego gigantyczne schody w cenach :]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Co sadzicie ? :>

Sądzimy, że cele edukacyjne starasz się wypełniać jak możesz najlepiej, a to że ktos coś zredaguje, wytnie, przytnie - takie zycie gazetowe:)

Najwazniejsze jest "kształcenie" tej nieuświadomienej części spoleczeństwa, że warto korzystać z usług nie tylko zdolnego syna sąsiadki:)

Chyba się nie obrazisz, że to tutaj wkleilem, dodatkowy punkt reklamowy zawsze się przyda.

Lepiej napisz jak do Ciebie trafili z tej Rzepy, chyba, że sam ich znalazłeś.

Lepiej napisz jak do Ciebie trafili z tej Rzepy, chyba, że sam ich znalazłeś.

Dalem w lape :) zartuje - zadzwonili sami, akurat musialem jechac autem (jak zwykle zreszta) wiec w jednej rece papieros, w drugiej korowka a kierownice trzymalem kolanem i jade - multifunkcjonalny intruder - robi 3 rzeczy na raz :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności