Skocz do zawartości

[ocena] lay + uwagi...

Dael...

Rekomendowane odpowiedzi

Moglibyscie okiem doswiadczonych oraz znajacych sie na tym temacie fachowcow ocenic obecny layout mojej strony oraz napisac kilka uwag odnosnie wyglada calosci?

https://elderscrolls.cdprojekt.com

Bylbym wdzieczny...

Morrowind.pl - Polski serwis The Elder Scrolls V: Skyrim...

Posiadamy także informacje na temat Oblivion oraz Morrowind

Z niezależnego rankingu stron tworzonego przez "Google", największą, światową korporację, zajmującą się organizowaniem dostępu do informacji zgromadzonych w sieci Internet, wynika że nasza strona plasuje się na pierwszym miejscu wśród polskich serwisów poświęconych „The Elder Scrolls III: Morrowind”.

:D

Ogólnie strona za długa, czcionki za małe i męczące w czytaniu. Ta witryna nie przekona do przeczytania tego co chcesz przekazać kogoś kto pierwszy raz się z nią zetknął

nagłówek powinien być klikalny jako powrót do strony głównej, przy okazji podepnij tam alt będziesz miał dodatkowy link wewnętrzny

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 1 rok później...

Sorry za krecia robote...

Ale gdy zobaczylem w google analytics, ponad 20% userow ucieka od razu po wejsciu, to sie troche przerazilem :D

Czy zbyt male czcionki to jedyny problem mojej strony?

Bo jesli tak, to dzien , dwa i powinno byc lepiej...

Nie wiem, moze gdzies na glownej jest jakis okropny blad ortograficzny lub cos co odstrasza ludzi...?

Kolorytyka..Tzn wiem, że Morrowind ma się z taką paletą kojarzyć, ale na dłuższą metę czytanie tych liter nie jest zbyt fajne - rozjaśnij je minimalnie, tylko tak, żeby nie świeciły też po oczach, ale żeby wzrok się tak bardzo nie męczył.

Usuwaj niusy starsze niż np 2 miesiące do archiwum - skrócisz stronę.

ok, dzieki...

tu jest wersja testowa, rozjasniona i powiekszona => https://morrowind.pl/new-lay

tylko pytanie czy takie niestandardowe wymiany strony takze nie zniecheca osob uzywajacych mniejszych rozdzielczosci...

Kolorystyka. Jest za ciemno i wprowadza to jakis senny nastroj, ktory kaze uciekac na inna strone :)

Za duzo linkow na glownej, strona jest za dluga i po prostu przytlacza.

I nie wiem, moze cdprojekt z gory narzuca takie laye, ale za bardzo mi przypomina Karczme D2 czy Azeroth (a to niedobrze, bo z wyzej wymienionych powodow z nich nie korzystalem kiedys :D)

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Lay mi się podoba, ale szkoda, że strona nie zgodna z typem dokumentu jaki zadeklarowałeś (choć bardzo temu bliska), a przecież to tylko drobne poprawki: "<u></u> (...)border=" zastąpić stylami i w jednym miejscu dopisać "/" do img...

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Sprawdzam validatorem w3c z tym, że nie wpisałe adresu tylko ręcznie skopiowałem źródło. A te errory nie wyskakują przez to, że masz & zamiast & w źródłach? Nie możesz tego zmienić?

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności