Skocz do zawartości

Zmiany zasad pozycjonowania stron w www.google.pl???

Sicario

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posiadam serwis internetowy, któy pod kilkoma hasłami był na pierwszym miejscu w googlach, aw ciągi jednego dnia wszystko tanęło na głowie, nastąpił spadek o kilkadzeisią pozcycji ( 50, 32, itd), słyszałem że miały byćjakieś zmiany w zasadach pozycjonowania stron przez google, czy to możliwe że stało się to cze go tak się obawiałem ???

Proszę o pomoc.

Hmm.. niewiem czy po staremu , bo ja mam to samo. Na hasło stringi byłem na 2 miejscu w googlach , a teraz gdzies koło 80-90 .... Technik zadnych nie uzywałem specjalnych , 3-4 razy słowo stringi na stronie w title 1 i tyle. Stronka: www.stringi.com.pl , jak ktos ma jakiś pomysł dlaczego tak sie dzieje to z gory dzięki.

Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki

Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść !!!:)

Hmm.. niewiem czy po staremu , bo ja mam to samo. Na hasło stringi byłem na 2 miejscu w googlach , a teraz gdzies koło 80-90 .... Technik zadnych nie uzywałem specjalnych , 3-4 razy słowo stringi na stronie w title 1 i tyle. Stronka: www.stringi.com.pl , jak ktos ma jakiś pomysł dlaczego tak sie dzieje to z gory dzięki.

no to własnie chyba dlatego, że słowo rzadko występuje w zawartości strony

do tego dodałbym trochę linków do strony i powinno być dużo lepiej :D

a to że na początku byłeś na 2gim miejscu to się tak zdarza, że nowa strona jest na początku wysoko, a potem spada - czyli pozycja się stabilizuje

KuRT - Własnie nie taka nowa , byłem przez rok na 2 miejscu , po spadku strony własnie zmniejszyłem troche ilość słowa , by myslałem za za dużo go na stronie , A co do linków to wałsnie wszytko sie pieprzyło w momencie kiedy je zaczołem dodawać.... Wogóle gdzieś mi wcieło linki z google było koło 450 a teraz google pokazuje 13..... Jak dla mnie sama domena powinna niezle podbijac strone , a juz napewno nie powinna byc na tej pozycji na jakiej jest.

Konkurencja ma więcej linków z anchorem zewnętrznych

Poczytaj forum dodawaj linki

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

KuRT - Własnie nie taka nowa , byłem przez rok na 2 miejscu , po spadku strony własnie zmniejszyłem troche ilość słowa , by myslałem za za dużo go na stronie , A co do linków to wałsnie wszytko sie pieprzyło w momencie kiedy je zaczołem dodawać.... Wogóle gdzieś mi wcieło linki z google było koło 450 a teraz google pokazuje 13..... Jak dla mnie sama domena powinna niezle podbijac strone , a juz napewno nie powinna byc na tej pozycji na jakiej jest.

może przez ten rok konkurencja popełniła duże postępy ??

swoją drogą jak strona była na 2gim miejscu to trzeba było jej nie poprawiać, bo jakby na to nie patrzeć 2ga pozycja jest w miarę dobra :D

W Google na wszystko trzeba czasu i ostatnio coraz więcej -niestety

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

swoją drogą jak strona była na 2gim miejscu to trzeba było jej nie poprawiać, bo jakby na to nie patrzeć 2ga pozycja jest w miarę dobra ;)

Heh... No wiesz chciałem na inne słowa kluczowe troche podciagnąć strone ;)

swoją drogą jak strona była na 2gim miejscu to trzeba było jej nie poprawiać, bo jakby na to nie patrzeć 2ga pozycja jest w miarę dobra ;)

Heh... No wiesz chciałem na inne słowa kluczowe troche podciagnąć strone ;)

no to czas powstawiać stringi spowrotem w content strony no i łapać linki ;)

No tak , martwi mnie tylko jedno , rozmumien ze konkurencja mogła zrobić postepy ipt. ale gdyby była to tylko konkurencja to stopniowo spadałbym w wynikach a nie z dnia nadzień o 80-90 miejsc. Dokładnie jednego dina byłem na 2 miejscu a drugiego na 80 którymś... No i martwią mnie linki teraz wpisujac link:www.stringi.com.pl google pokazuje ich 13 , a było ponad 400 , może przy aktualizacji linków google zgubiło gdzies te 400 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności