Sicario Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witam Posiadam serwis internetowy, któy pod kilkoma hasłami był na pierwszym miejscu w googlach, aw ciągi jednego dnia wszystko tanęło na głowie, nastąpił spadek o kilkadzeisią pozcycji ( 50, 32, itd), słyszałem że miały byćjakieś zmiany w zasadach pozycjonowania stron przez google, czy to możliwe że stało się to cze go tak się obawiałem ??? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyktek Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 mógłbyś podać adres serwisu i powiedzieć jakich technik używałeś to może się coś poradzi. Co do Cytat zmiany w zasadach pozycjonowania stron przez google to raczej jest wszystko po starem ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPiS Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 Hmm.. niewiem czy po staremu , bo ja mam to samo. Na hasło stringi byłem na 2 miejscu w googlach , a teraz gdzies koło 80-90 .... Technik zadnych nie uzywałem specjalnych , 3-4 razy słowo stringi na stronie w title 1 i tyle. Stronka: www.stringi.com.pl , jak ktos ma jakiś pomysł dlaczego tak sie dzieje to z gory dzięki. Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAN Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 Szaleje ilość stron "zawierające warunek" i pozycje, prawdopodobnie będzie update linków na dniach. Pozdrawiam. Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuRT Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 HiPiS napisał(a): Hmm.. niewiem czy po staremu , bo ja mam to samo. Na hasło stringi byłem na 2 miejscu w googlach , a teraz gdzies koło 80-90 .... Technik zadnych nie uzywałem specjalnych , 3-4 razy słowo stringi na stronie w title 1 i tyle. Stronka: www.stringi.com.pl , jak ktos ma jakiś pomysł dlaczego tak sie dzieje to z gory dzięki. no to własnie chyba dlatego, że słowo rzadko występuje w zawartości strony do tego dodałbym trochę linków do strony i powinno być dużo lepiej a to że na początku byłeś na 2gim miejscu to się tak zdarza, że nowa strona jest na początku wysoko, a potem spada - czyli pozycja się stabilizuje pozycjonowanie stronBlog SilenceKubkiPromo - Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPiS Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 KuRT - Własnie nie taka nowa , byłem przez rok na 2 miejscu , po spadku strony własnie zmniejszyłem troche ilość słowa , by myslałem za za dużo go na stronie , A co do linków to wałsnie wszytko sie pieprzyło w momencie kiedy je zaczołem dodawać.... Wogóle gdzieś mi wcieło linki z google było koło 450 a teraz google pokazuje 13..... Jak dla mnie sama domena powinna niezle podbijac strone , a juz napewno nie powinna byc na tej pozycji na jakiej jest. Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 Konkurencja ma więcej linków z anchorem zewnętrznych Poczytaj forum dodawaj linki Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuRT Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 HiPiS napisał(a): KuRT - Własnie nie taka nowa , byłem przez rok na 2 miejscu , po spadku strony własnie zmniejszyłem troche ilość słowa , by myslałem za za dużo go na stronie , A co do linków to wałsnie wszytko sie pieprzyło w momencie kiedy je zaczołem dodawać.... Wogóle gdzieś mi wcieło linki z google było koło 450 a teraz google pokazuje 13..... Jak dla mnie sama domena powinna niezle podbijac strone , a juz napewno nie powinna byc na tej pozycji na jakiej jest. może przez ten rok konkurencja popełniła duże postępy ?? swoją drogą jak strona była na 2gim miejscu to trzeba było jej nie poprawiać, bo jakby na to nie patrzeć 2ga pozycja jest w miarę dobra pozycjonowanie stronBlog SilenceKubkiPromo - Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 ja nie zauwazylem spadków pozycji mojej strony - ja mysle ze jakich zmian by nie wprowadzili i tak najwazniejszym czynnikiem zawsze bedzie link popularity Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 HiPiS napisał(a): Hmm.. niewiem czy po staremu , bo ja mam to samo. Na hasło stringi byłem na 2 miejscu w googlach , a teraz gdzies koło 80-90 .... Technik zadnych nie uzywałem specjalnych , 3-4 razy słowo stringi na stronie w title 1 i tyle. Stronka: www.stringi.com.pl , jak ktos ma jakiś pomysł dlaczego tak sie dzieje to z gory dzięki. W Google na wszystko trzeba czasu i ostatnio coraz więcej -niestety Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 KuRT napisał(a): swoją drogą jak strona była na 2gim miejscu to trzeba było jej nie poprawiać, bo jakby na to nie patrzeć 2ga pozycja jest w miarę dobra jasne, ze dzialac, poprawiac, linkowac :!: jakby na to nie patrzec #1 to #1 pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPiS Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 KuRT napisał(a): może przez ten rok konkurencja popełniła duże postępy ?? swoją drogą jak strona była na 2gim miejscu to trzeba było jej nie poprawiać, bo jakby na to nie patrzeć 2ga pozycja jest w miarę dobra Heh... No wiesz chciałem na inne słowa kluczowe troche podciagnąć strone Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuRT Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 HiPiS napisał(a): KuRT napisał(a): może przez ten rok konkurencja popełniła duże postępy ?? swoją drogą jak strona była na 2gim miejscu to trzeba było jej nie poprawiać, bo jakby na to nie patrzeć 2ga pozycja jest w miarę dobra Heh... No wiesz chciałem na inne słowa kluczowe troche podciagnąć strone no to czas powstawiać stringi spowrotem w content strony no i łapać linki pozycjonowanie stronBlog SilenceKubkiPromo - Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPiS Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 No tak , martwi mnie tylko jedno , rozmumien ze konkurencja mogła zrobić postepy ipt. ale gdyby była to tylko konkurencja to stopniowo spadałbym w wynikach a nie z dnia nadzień o 80-90 miejsc. Dokładnie jednego dina byłem na 2 miejscu a drugiego na 80 którymś... No i martwią mnie linki teraz wpisujac link:www.stringi.com.pl google pokazuje ich 13 , a było ponad 400 , może przy aktualizacji linków google zgubiło gdzies te 400 ? Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zauważyłem, że czasem nie widać strony w cache albo żadnych backlinków, choć istnieją. Być może Google ma jakieś problemy z bazą? Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.