Skocz do zawartości

Zmiany zasad pozycjonowania stron w www.google.pl???

Sicario

Rekomendowane odpowiedzi

A u mnie jest jeszcze inaczej..

Pewna stronka na 2 slowa kluczowe spadla o 4 i 6 pozycji ale uznaje to za normalne..

I jeszcze strona ktora zawsze utrzymywala sie na pozycjach 9-10 a teraz jest 6. Z tego sie ciesze..

Szaleje ilość stron "zawierające warunek" i pozycje, prawdopodobnie będzie update linków na dniach.

Pozdrawiam.

Mam nadzieje ze bedzie update linkow. Z tego co wyczytalem szykuje sie dopiero 29 stycznia ale moze i teraz byc..

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Wogóle gdzieś mi wcieło linki z google było koło 450 a teraz google pokazuje 13.....

Zapytanie o link: w google klamie i nie patrz na to. To, ze pokazuje 13, wcale nie znaczy ze nie ma 5000 linkow do danej strony.

Spadek mogl byc spowodowany np. strata wartosci linkow. Moze miales linki tylko z kilku domen i zostaly potraktowane jako tylko kilka linkow. To sa oczywiscie przypuszczenia.

Jak dla mnie sama domena powinna niezle podbijac strone

Slowo kluczowe w domenie nie podciagnie strony, bo nie ma to zbytniego (jezeli wogole) wplywu na pozycje. Jedyny plus tego jest taki, ze jak dajesz link w postaci "https://slowo-kluczowe.pl" to slowo-kluczowe wystepuje w anchorze.

Spadek mogl byc spowodowany np. strata wartosci linkow. Moze miales linki tylko z kilku domen i zostaly potraktowane jako tylko kilka linkow. To sa oczywiscie przypuszczenia.

Albo skorzystał z tysięcy darmowych linków DigitalPoint, Linkor, po czym kupił setki tysięcy na Ebay. ;)

U mnie żadnych zmian. Tylko trochę in plus, bo z ODP się ruszyło.

Pozdrawiam, J.

Albo skorzystał z tysięcy darmowych linków DigitalPoint, Linkor, po czym kupił setki tysięcy na Ebay.

;)

wlasnie obserwuje zachowanie pewnej strony pozycjonowanej przez Linkora (na stronie nie ma linkow systemu - sprawe wyjasnia kaleka funkcja link:) - strona pojawila sie w wynikach jakis miesiac temu, przez kilka dni dala mi powod do wscieklosci zajmujac #1, generalnie wiekszosc czasu zajmowala 2. pozycje - do wczoraj - od wczoraj 7. miejsce.

czyzby poczatek kary? choc moze ktos tylko wycofal z systemu :?

szczerze - mam nadzieje, ze przepadnie gdzies na 100. stronie :twisted:

No cóż, uparcie twierdziłem w potyczkach z Jeżem, że strona której odetnie się coopową/linkorową/rotmistrzową kroplówkę wróci dokładnie do poziomu sprzed wejścia do systemu...

... cóż, wygląda na to, że... taka strona spada niżej...

Choc mam nadzieję, że to jeszcze z innych czynników wynikające wahania.

Szy.

No cóż, uparcie twierdziłem w potyczkach z Jeżem, że strona której odetnie się coopową/linkorową/rotmistrzową kroplówkę wróci dokładnie do poziomu sprzed wejścia do systemu...

Ja tez tak sadze.

... i... hm... co ja chciałem napisać...

... chyba już zapomniałem...

Skleroza ;-)

Mój blog o SEO / SEM

... cóż, wygląda na to, że... taka strona spada niżej...

Tu mnie zdziwiles..

Choc mam nadzieję, że to jeszcze z innych czynników wynikające wahania.

Tez mam taka nadzieje.

Zmieniłem w międzyczasie, sorry, ale widzę, że wszystkiego nie zauważyłeś ;)

Zeczywiscie ;)

Mój blog o SEO / SEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności